Makelaars in Amen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Amen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Amen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Amen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Amen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Amen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Amen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Amen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 795.000
 • Gemiddelde verkooptijd 70
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Amen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Amen

In Amen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 500.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Amen.

Bij de verkoop van een huis in Amen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 256 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 500.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Amen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Amen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 795.000.

Het meest voorkomende energielabel in Amen is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Amen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Amen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Amen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Amen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lamberink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Amen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Amen.

Populaire buurten in Amen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Amen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Amen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Amen

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Amen

In Amen zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Lamberink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Amen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Amen 74 Lamberink Makelaars € 795.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Amen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Amen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Amen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Amen.

Wat kost een makelaar in Amen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Amen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Amen van € 8.000 tot € 9.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Amen zijn € 4.000 a € 6.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Amen?

+

De meest verkopende makelaar van Amen is Lamberink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Amen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Amen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Amen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Amen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!