Willemspark O.G.

Willemspark O.G. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Willemspark O.G. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Willemspark O.G. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Willemspark O.G.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Willemspark O.G. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Willemspark O.G. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.362.000
  • Gemiddelde verkooptijd 16
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Willemspark O.G.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Willemspark O.G. verkoopt

Willemspark O.G. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Willemspark O.G. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Willemspark O.G. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 2 € 1.362.000

Type woningen die Willemspark O.G. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Willemspark O.G. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Willemspark O.G. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
60%
benedenwoning
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Willemspark O.G.

Wat kost Willemspark O.G. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 13.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 20.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Willemspark O.G. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Willemspark O.G. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 6.800 en de € 10.200.

Waar is Willemspark O.G. actief?

+

Willemspark O.G. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is Willemspark O.G. actief?

+

Willemspark O.G. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Willemspark O.G. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.362.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 9.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Willemspark O.G.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!