Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker

Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 898.000
  • Gemiddelde verkooptijd 91
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker verkoopt

Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 2 € 898.000

Type woningen die Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker

Wat kost Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.500 en de € 6.700.

Waar is Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker actief?

+

Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker actief?

+

Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 898.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Dutch Housing Centre – Certified Expat Broker. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!