Willems Taxaties O.G.

Willems Taxaties O.G. is een makelaar gevestigd in Erp. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Willems Taxaties O.G. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Willems Taxaties O.G. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Erp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Willems Taxaties O.G.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Willems Taxaties O.G. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Willems Taxaties O.G. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 330.000
  • Gemiddelde verkooptijd 63
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Willems Taxaties O.G.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Willems Taxaties O.G. verkoopt

Willems Taxaties O.G. is het meeste actief in Erp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Willems Taxaties O.G. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Willems Taxaties O.G. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Erp 1 € 330.000

Type woningen die Willems Taxaties O.G. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Willems Taxaties O.G. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Willems Taxaties O.G. het meeste verkoopt is eindwoning.

eindwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Willems Taxaties O.G.

Wat kost Willems Taxaties O.G. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Willems Taxaties O.G. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Willems Taxaties O.G. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Willems Taxaties O.G. actief?

+

Willems Taxaties O.G. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Erp.

In welk prijssegment is Willems Taxaties O.G. actief?

+

Willems Taxaties O.G. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Willems Taxaties O.G. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 330.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Erp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Erp en vergelijkbaar is aan Willems Taxaties O.G.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!