Van Boxtel Beheer

Van Boxtel Beheer is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Boxtel Beheer hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Boxtel Beheer is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Boxtel Beheer. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Boxtel Beheer in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 511.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -78.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Van Boxtel Beheer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Van Boxtel Beheer verkoopt

Van Boxtel Beheer is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Boxtel Beheer woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Boxtel Beheer ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 23 € 515.000
Best 1 € 425.000

Type woningen die Van Boxtel Beheer verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Boxtel Beheer diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Boxtel Beheer het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
58%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%
vrijstaande woning
13%
galerijflat
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Boxtel Beheer

Wat kost Van Boxtel Beheer bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Boxtel Beheer voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Boxtel Beheer je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Van Boxtel Beheer actief?

+

Van Boxtel Beheer heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven en Best.

In welk prijssegment is Van Boxtel Beheer actief?

+

Van Boxtel Beheer is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Boxtel Beheer actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 511.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan Van Boxtel Beheer. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!