Uw Paleis en Hypotheek

Uw Paleis en Hypotheek is een makelaar gevestigd in Lelystad. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Uw Paleis en Hypotheek hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Uw Paleis en Hypotheek is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lelystad en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Uw Paleis en Hypotheek. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Uw Paleis en Hypotheek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Uw Paleis en Hypotheek in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 338.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -63.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Uw Paleis en Hypotheek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Uw Paleis en Hypotheek verkoopt

Uw Paleis en Hypotheek is het meeste actief in Lelystad. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Uw Paleis en Hypotheek woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Uw Paleis en Hypotheek ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lelystad 4 € 298.000
Veenendaal 1 € 500.000

Type woningen die Uw Paleis en Hypotheek verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Uw Paleis en Hypotheek diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Uw Paleis en Hypotheek het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
18%
geschakelde woning
18%
galerijflat
9%
vrijstaande woning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Uw Paleis en Hypotheek

Wat kost Uw Paleis en Hypotheek bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Uw Paleis en Hypotheek voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Uw Paleis en Hypotheek je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Uw Paleis en Hypotheek actief?

+

Uw Paleis en Hypotheek heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lelystad en Veenendaal.

In welk prijssegment is Uw Paleis en Hypotheek actief?

+

Uw Paleis en Hypotheek is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Uw Paleis en Hypotheek actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 338.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lelystad

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lelystad en vergelijkbaar is aan Uw Paleis en Hypotheek. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!