TaMaison Real Estate

TaMaison Real Estate is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt TaMaison Real Estate hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. TaMaison Real Estate is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van TaMaison Real Estate. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij TaMaison Real Estate zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties TaMaison Real Estate in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 437.000
  • Gemiddelde verkooptijd 85
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over TaMaison Real Estate
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar TaMaison Real Estate verkoopt

TaMaison Real Estate is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar TaMaison Real Estate woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt TaMaison Real Estate ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwegein 1 € 380.000
Arnhem 1 € 485.000
Amsterdam 1 € 445.000

Type woningen die TaMaison Real Estate verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat TaMaison Real Estate diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat TaMaison Real Estate het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
20%
eindwoning
20%
galerijflat
20%
portiekwoning
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in TaMaison Real Estate

Wat kost TaMaison Real Estate bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van TaMaison Real Estate voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer TaMaison Real Estate je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is TaMaison Real Estate actief?

+

TaMaison Real Estate heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwegein, Arnhem en Amsterdam.

In welk prijssegment is TaMaison Real Estate actief?

+

TaMaison Real Estate is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar TaMaison Real Estate actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 437.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan TaMaison Real Estate. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!