OMM Makelaars BV.

OMM Makelaars BV. is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt OMM Makelaars BV. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. OMM Makelaars BV. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van OMM Makelaars BV.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties OMM Makelaars BV. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 389.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -39.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over OMM Makelaars BV.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar OMM Makelaars BV. verkoopt

OMM Makelaars BV. is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar OMM Makelaars BV. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt OMM Makelaars BV. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tilburg 28 € 386.000
Waalwijk 2 € 310.000
Assen 1 € 325.000
Dirksland 1 € 390.000
Oisterwijk 1 € 464.000

Type woningen die OMM Makelaars BV. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat OMM Makelaars BV. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat OMM Makelaars BV. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
57%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
11%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
6%
geschakelde woning
5%
galerijflat
3%
portiekflat
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in OMM Makelaars BV.

Wat kost OMM Makelaars BV. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van OMM Makelaars BV. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer OMM Makelaars BV. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is OMM Makelaars BV. actief?

+

OMM Makelaars BV. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tilburg, Waalwijk, Assen, Dirksland en Oisterwijk.

In welk prijssegment is OMM Makelaars BV. actief?

+

OMM Makelaars BV. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar OMM Makelaars BV. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 389.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan OMM Makelaars BV.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!