Marian Peters Makelaardij

Marian Peters Makelaardij is een makelaar gevestigd in Enter. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Marian Peters Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Marian Peters Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enter en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Marian Peters Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Marian Peters Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Marian Peters Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -3.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Marian Peters Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Marian Peters Makelaardij verkoopt

Marian Peters Makelaardij is het meeste actief in Enter. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Marian Peters Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Marian Peters Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enter 6 € 400.000
Wierden 2 € 377.000
Hoge Hexel 1 € 325.000
Rijssen 1 € 550.000

Type woningen die Marian Peters Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Marian Peters Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Marian Peters Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
2 onder 1 kapwoning
40%
tussenwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marian Peters Makelaardij

Wat kost Marian Peters Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Marian Peters Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Marian Peters Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Marian Peters Makelaardij actief?

+

Marian Peters Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Enter, Wierden, Hoge Hexel en Rijssen.

In welk prijssegment is Marian Peters Makelaardij actief?

+

Marian Peters Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Marian Peters Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 403.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enter

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enter en vergelijkbaar is aan Marian Peters Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!