Hartog Makelaardij en Assurantiën

Hartog Makelaardij en Assurantiën is een makelaar gevestigd in Slochteren. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Hartog Makelaardij en Assurantiën hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Hartog Makelaardij en Assurantiën is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Slochteren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Hartog Makelaardij en Assurantiën. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Hartog Makelaardij en Assurantiën zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Hartog Makelaardij en Assurantiën in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 200.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Hartog Makelaardij en Assurantiën
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Hartog Makelaardij en Assurantiën verkoopt

Hartog Makelaardij en Assurantiën is het meeste actief in Slochteren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Hartog Makelaardij en Assurantiën woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Hartog Makelaardij en Assurantiën ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sappemeer 1 € 200.000

Type woningen die Hartog Makelaardij en Assurantiën verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Hartog Makelaardij en Assurantiën diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Hartog Makelaardij en Assurantiën het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hartog Makelaardij en Assurantiën

Wat kost Hartog Makelaardij en Assurantiën bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Hartog Makelaardij en Assurantiën voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Hartog Makelaardij en Assurantiën je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.000 en de € 1.500.

Waar is Hartog Makelaardij en Assurantiën actief?

+

Hartog Makelaardij en Assurantiën heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Sappemeer.

In welk prijssegment is Hartog Makelaardij en Assurantiën actief?

+

Hartog Makelaardij en Assurantiën is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Hartog Makelaardij en Assurantiën actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 200.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Slochteren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Slochteren en vergelijkbaar is aan Hartog Makelaardij en Assurantiën. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!