GRIP Housing

GRIP Housing is een makelaar gevestigd in Montfoort. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt GRIP Housing hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. GRIP Housing is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Montfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van GRIP Housing. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij GRIP Housing zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties GRIP Housing in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 422.000
  • Gemiddelde verkooptijd 16
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over GRIP Housing
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar GRIP Housing verkoopt

GRIP Housing is het meeste actief in Montfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar GRIP Housing woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt GRIP Housing ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Montfoort 2 € 447.000
Utrecht 2 € 397.000

Type woningen die GRIP Housing verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat GRIP Housing diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat GRIP Housing het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
33%
hoekwoning
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in GRIP Housing

Wat kost GRIP Housing bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van GRIP Housing voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer GRIP Housing je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is GRIP Housing actief?

+

GRIP Housing heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Montfoort en Utrecht.

In welk prijssegment is GRIP Housing actief?

+

GRIP Housing is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar GRIP Housing actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 422.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Montfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Montfoort en vergelijkbaar is aan GRIP Housing. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!