FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o.

FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. is een makelaar gevestigd in Amstelveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstelveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 602.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 157.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. verkoopt

FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. is het meeste actief in Amstelveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amstelveen 8 € 672.000
Dronten 1 € 295.000
Haarlem 1 € 350.000

Type woningen die FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
43%
tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o.

Wat kost FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. actief?

+

FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amstelveen, Dronten en Haarlem.

In welk prijssegment is FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. actief?

+

FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 602.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 15.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstelveen en vergelijkbaar is aan FELIX, Makelaar van Amstelveen e.o.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!