Feenstra Wonen

Feenstra Wonen is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Feenstra Wonen hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Feenstra Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Feenstra Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Feenstra Wonen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Feenstra Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 338.000
  • Gemiddelde verkooptijd 93
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -14.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Feenstra Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Feenstra Wonen verkoopt

Feenstra Wonen is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Feenstra Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Feenstra Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leeuwarden 6 € 350.000
Aldtsjerk 1 € 265.000

Type woningen die Feenstra Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Feenstra Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Feenstra Wonen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
57%
2 onder 1 kapwoning
14%
eindwoning
14%
vrijstaande woning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Feenstra Wonen

Wat kost Feenstra Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Feenstra Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Feenstra Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Feenstra Wonen actief?

+

Feenstra Wonen heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leeuwarden en Aldtsjerk.

In welk prijssegment is Feenstra Wonen actief?

+

Feenstra Wonen is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Feenstra Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 338.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan Feenstra Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!