ERA De Bree Makelaars

ERA De Bree Makelaars is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt ERA De Bree Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ERA De Bree Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA De Bree Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA De Bree Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 26.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over ERA De Bree Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar ERA De Bree Makelaars verkoopt

ERA De Bree Makelaars is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA De Bree Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA De Bree Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 15 € 392.000
De Bilt 1 € 285.000
Soest 1 € 545.000

Type woningen die ERA De Bree Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA De Bree Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA De Bree Makelaars het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
25%
portiekflat
25%
benedenwoning
17%
bovenwoning
17%
tussenwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA De Bree Makelaars

Wat kost ERA De Bree Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA De Bree Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA De Bree Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is ERA De Bree Makelaars actief?

+

ERA De Bree Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, De Bilt en Soest.

In welk prijssegment is ERA De Bree Makelaars actief?

+

ERA De Bree Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA De Bree Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 395.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan ERA De Bree Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!