Dumas & Stoel Makelaardij

Dumas & Stoel Makelaardij is een makelaar gevestigd in Renkum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dumas & Stoel Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Dumas & Stoel Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Renkum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dumas & Stoel Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dumas & Stoel Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dumas & Stoel Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 466.000
  • Gemiddelde verkooptijd 100
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Dumas & Stoel Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Dumas & Stoel Makelaardij verkoopt

Dumas & Stoel Makelaardij is het meeste actief in Renkum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dumas & Stoel Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dumas & Stoel Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Renkum 3 € 612.000
Arnhem 2 € 245.000
Wageningen 1 € 469.000

Type woningen die Dumas & Stoel Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dumas & Stoel Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dumas & Stoel Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
17%
portiekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dumas & Stoel Makelaardij

Wat kost Dumas & Stoel Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dumas & Stoel Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dumas & Stoel Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Dumas & Stoel Makelaardij actief?

+

Dumas & Stoel Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Renkum, Arnhem en Wageningen.

In welk prijssegment is Dumas & Stoel Makelaardij actief?

+

Dumas & Stoel Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dumas & Stoel Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 466.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Renkum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Renkum en vergelijkbaar is aan Dumas & Stoel Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!