De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken

De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 165.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken verkoopt

De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 9 € 413.000

Type woningen die De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
62%
bovenwoning
15%
benedenwoning
8%
galerijflat
8%
tussenwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken

Wat kost De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken actief?

+

De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag.

In welk prijssegment is De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken actief?

+

De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan De Regentes, NVM Makelaardij in onroerende zaken. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!