De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs

De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs is een makelaar gevestigd in Blaricum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Blaricum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 530.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs verkoopt

De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs is het meeste actief in Blaricum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeist 1 € 845.000
Eemnes 1 € 815.000
Bussum 1 € 200.000
Huizen 1 € 250.000
‘s-Graveland 1 € 720.000

Type woningen die De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
33%
tussenwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs

Wat kost De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs actief?

+

De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeist, Eemnes, Bussum, Huizen en ‘s-Graveland.

In welk prijssegment is De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs actief?

+

De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 530.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Blaricum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Blaricum en vergelijkbaar is aan De Nieuwe Gooische Makelaars – Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!