Breunissen makelaars

Breunissen makelaars is een makelaar gevestigd in Wageningen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Breunissen makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Breunissen makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wageningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Breunissen makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Breunissen makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 295.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Breunissen makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Breunissen makelaars verkoopt

Breunissen makelaars is het meeste actief in Wageningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Breunissen makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Breunissen makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wageningen 13 € 304.000
Doorwerth 1 € 165.000

Type woningen die Breunissen makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Breunissen makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Breunissen makelaars het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
60%
tussenwoning
30%
galerijflat
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Breunissen makelaars

Wat kost Breunissen makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Breunissen makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Breunissen makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Breunissen makelaars actief?

+

Breunissen makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wageningen en Doorwerth.

In welk prijssegment is Breunissen makelaars actief?

+

Breunissen makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Breunissen makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 295.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wageningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wageningen en vergelijkbaar is aan Breunissen makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!