BALM Makelaardij

BALM Makelaardij is een makelaar gevestigd in Lelystad. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BALM Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. BALM Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lelystad en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BALM Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij BALM Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties BALM Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 465.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over BALM Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar BALM Makelaardij verkoopt

BALM Makelaardij is het meeste actief in Lelystad. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BALM Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BALM Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lelystad 4 € 370.000
Dronten 1 € 345.000
Biddinghuizen 1 € 965.000

Type woningen die BALM Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BALM Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BALM Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
tussenwoning
40%
vrijstaande woning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BALM Makelaardij

Wat kost BALM Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BALM Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BALM Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is BALM Makelaardij actief?

+

BALM Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lelystad, Dronten en Biddinghuizen.

In welk prijssegment is BALM Makelaardij actief?

+

BALM Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BALM Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 465.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lelystad

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lelystad en vergelijkbaar is aan BALM Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!