Ans de Wijn Woningen B.V.

Ans de Wijn Woningen B.V. is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ans de Wijn Woningen B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Ans de Wijn Woningen B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ans de Wijn Woningen B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Ans de Wijn Woningen B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Ans de Wijn Woningen B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Ans de Wijn Woningen B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Ans de Wijn Woningen B.V. verkoopt

Ans de Wijn Woningen B.V. is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ans de Wijn Woningen B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ans de Wijn Woningen B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 5 € 372.000
Nieuwegein 1 € 323.000
Odijk 1 € 250.000

Type woningen die Ans de Wijn Woningen B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ans de Wijn Woningen B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ans de Wijn Woningen B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
33%
maisonnette
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ans de Wijn Woningen B.V.

Wat kost Ans de Wijn Woningen B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ans de Wijn Woningen B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ans de Wijn Woningen B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Ans de Wijn Woningen B.V. actief?

+

Ans de Wijn Woningen B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Nieuwegein en Odijk.

In welk prijssegment is Ans de Wijn Woningen B.V. actief?

+

Ans de Wijn Woningen B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ans de Wijn Woningen B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 347.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Ans de Wijn Woningen B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!