Alkemade Makelaardij

Alkemade Makelaardij is een makelaar gevestigd in Roelofarendsveen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Alkemade Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Alkemade Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roelofarendsveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alkemade Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Alkemade Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 467.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Alkemade Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Alkemade Makelaardij verkoopt

Alkemade Makelaardij is het meeste actief in Roelofarendsveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alkemade Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alkemade Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roelofarendsveen 10 € 518.000
Rijpwetering 3 € 415.000
Hoogmade 3 € 407.000
Oud Ade 2 € 437.000
Oude Wetering 1 € 398.000

Type woningen die Alkemade Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alkemade Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alkemade Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
63%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%
maisonnette
6%
vrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alkemade Makelaardij

Wat kost Alkemade Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alkemade Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alkemade Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Alkemade Makelaardij actief?

+

Alkemade Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roelofarendsveen, Rijpwetering, Hoogmade, Oud Ade en Oude Wetering.

In welk prijssegment is Alkemade Makelaardij actief?

+

Alkemade Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alkemade Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 467.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roelofarendsveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roelofarendsveen en vergelijkbaar is aan Alkemade Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!