Alex woon- & bedrijfsmakelaars

Alex woon- & bedrijfsmakelaars is een makelaar gevestigd in Kampen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Alex woon- & bedrijfsmakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Alex woon- & bedrijfsmakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kampen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alex woon- & bedrijfsmakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Alex woon- & bedrijfsmakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 385.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 65.000
  • Aantal transacties 99
Meer informatie over Alex woon- & bedrijfsmakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Alex woon- & bedrijfsmakelaars verkoopt

Alex woon- & bedrijfsmakelaars is het meeste actief in Kampen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alex woon- & bedrijfsmakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alex woon- & bedrijfsmakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kampen 55 € 382.000
Zwolle 33 € 385.000
IJsselmuiden 3 € 345.000
Grafhorst 3 € 356.000
Wilsum 1 € 415.000

Type woningen die Alex woon- & bedrijfsmakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alex woon- & bedrijfsmakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alex woon- & bedrijfsmakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
hoekwoning
19%
2 onder 1 kapwoning
15%
vrijstaande woning
8%
benedenwoning
3%
bovenwoning
3%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
maisonnette
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alex woon- & bedrijfsmakelaars

Wat kost Alex woon- & bedrijfsmakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alex woon- & bedrijfsmakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alex woon- & bedrijfsmakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Alex woon- & bedrijfsmakelaars actief?

+

Alex woon- & bedrijfsmakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kampen, Zwolle, IJsselmuiden, Grafhorst en Wilsum.

In welk prijssegment is Alex woon- & bedrijfsmakelaars actief?

+

Alex woon- & bedrijfsmakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alex woon- & bedrijfsmakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 385.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kampen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kampen en vergelijkbaar is aan Alex woon- & bedrijfsmakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!