AB-Plaza Vastgoed

AB-Plaza Vastgoed is een makelaar gevestigd in Landgraaf. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt AB-Plaza Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. AB-Plaza Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Landgraaf en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van AB-Plaza Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties AB-Plaza Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 277.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 111.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over AB-Plaza Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar AB-Plaza Vastgoed verkoopt

AB-Plaza Vastgoed is het meeste actief in Landgraaf. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar AB-Plaza Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt AB-Plaza Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerlen 5 € 239.000
Simpelveld 2 € 564.000
Brunssum 2 € 182.000
Kerkrade 1 € 209.000
Vaals 1 € 285.000

Type woningen die AB-Plaza Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat AB-Plaza Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat AB-Plaza Vastgoed het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
tussenwoning
25%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
17%
halfvrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in AB-Plaza Vastgoed

Wat kost AB-Plaza Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van AB-Plaza Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer AB-Plaza Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is AB-Plaza Vastgoed actief?

+

AB-Plaza Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerlen, Simpelveld, Brunssum, Kerkrade en Vaals.

In welk prijssegment is AB-Plaza Vastgoed actief?

+

AB-Plaza Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar AB-Plaza Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 277.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Landgraaf

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Landgraaf en vergelijkbaar is aan AB-Plaza Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!