Makelaar in Amsterdam Zuidoost: Ontdek de top 10 makelaars van Zuidoost

Ontdek welke makelaar het beste in Amsterdam Zuidoost verkoopt

Vergelijk & vind een makelaar in Amsterdam Zuidoost

Op het moment dat je een huis gaat kopen of verkopen ben je op zoek naar de makelaar die het beste bij jou past. De makelaar in Amsterdam Zuidoost is er niet maar één. Sterker nog er zijn tientallen makelaars actief. Daarom is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij je keuze voor een makelaar. Bij Juiste Makelaar vergelijken wij iedere makelaar in Amsterdam Zuidoost op basis van jouw voorkeuren. De selectie voor de beste makelaar voor jou in Zuidoost gebeurd door ons vooraf bepaalde selectieproces. Daarna zullen de makelaars contact opnemen om een afspraak te maken. Jij bepaalt welke makelaar je het beste vindt en met wie je graag wilt samenwerken.

Top-10 meest verkopende makelaars

Op zoek naar welke makelaar de meeste woningen verkoopt in Amsterdam Zuidoost? Bij Juiste Makelaar hebben wij onderzoek gedaan. Hieronder is een overzicht van makelaars die de meeste woningen hebben verkocht het afgelopen jaar in stadsdeel Zuidoost. Ben je benieuwd naar welke makelaar bij jou in de straat of buurt veel verkoopt? Vul dan je gegevens in en wij brengen je gratis & vrijblijvend in contact met de twee meest actieve makelaars in jou buurt. De meeste makelaars in Amsterdam Zuidoost verkopen ongeveer even snel de woningen. Helaas is dit daarom geen goede graadmeter om verschillende makelaars te beoordelen. Echter is de vraagprijs van diverse makelaars verschillend. Dit kan bepalend zijn voor de verkoop van je eigen huis. Laat je niet verrassen, en neem contact op met Juiste Makelaar.

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 Linger OG


???


– 3,8%


# 2


 Makelaardij Van der Linden


??


– 3,3%


# 3


 Van de Steege Makelaarsgroep


???


+ 11,5%


# 4


 Van Gent Makelaardij


???


+ 2,1%


# 5


 AVT Makelaars


???


+ 2,0%


# 6


 Openkoop Makelaardij


???


– 21,7%


# 7


 Hoekstra en van Eck


???


– 7,4%


# 8


 WTM Makelaars Pappie & Van der Zee Makelaars


??


– 5,1%


# 9


 Hallie & Van Klooster Makelaardij


???


– 6,9%


# 10


 VZ Makelaardij & Taxaties


???


– 2,1%


Informatie over wonen in Amsterdam Zuidoost

Door de enorm stijgende populariteit van Amsterdam zijn de prijzen flink gestegen. Amsterdam Zuidoost is in de jaren 60 gebouwd zodat mensen groot en voordelig konden wonen. Door de groene omgeving en dichtbij het stadscentrum is het een ideale combinatie. Het mindere imago van Amsterdam Zuidoost is de afgelopen jaren weggepoetst. Dit is mede dankzij veel nieuwbouwprojecten, de Johan Cruyff ArenA, AFAS Live en de Ziggo Dome zijn er genoeg evenementen in deze buurt. Naast deze evenementen is deze multiculturele buurt bekend van de leuke woningboulevards, restaurants en World of Food. Omdat ook Amsterdam Zuidoost enorm in trek is is het moeilijk een huis te kopen, doe dit daarom samen met een makelaar. Om de beste prijs voor je huis te vangen is ook van belang je te laten adviseren door een makelaar. Zelfs in een oververhitte markt is dit van belang.

Verschillende stadsdelen in Amsterdam

De stad bestaat uit 8 verschillende stadsdelen: Centrum, Noord, West, Nieuw-West, Zuid, Oost, Zuidoost en Westpoort.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.