Makelaar Amsterdam Rivierenbuurt

Vul je voorkeuren in en vergelijk direct makelaars in de Rivierenbuurt

Makelaar Rivierenbuurt

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar voor de aan- of verkoop van een huis in Amsterdam Rivierenbuurt, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Met tientallen makelaars in de buurt kan het lastig zijn om de meest geschikte makelaar te vinden. Juiste Makelaar vergelijkt makelaars in de Rivierenbuurt op basis van jouw voorkeuren en selecteert vervolgens vier ervaren makelaars. Via ons selectieproces kies jij de beste makelaar voor jou in de Rivierenbuurt. De geselecteerde makelaars zullen contact met je opnemen en jij bepaalt met welke makelaar je graag wilt samenwerken.

Kennismaken met de makelaar

Wanneer een makelaar bij jou thuis in de Rivierenbuurt langskomt, is het handig om te weten waar je op moet letten om de verschillende makelaars goed te kunnen vergelijken. Vraag bijvoorbeeld aan de makelaar hoe jouw huis gepresenteerd zal worden en op welke platforms het te koop aangeboden zal worden. Zo krijg je een idee van het publiek dat jouw huis zal zien. Ook is het belangrijk om te weten welke schatting de makelaar maakt van de verkoopprijs en of deze onderbouwing voor jou overtuigend is. Tot slot is het allerbelangrijkste dat je een goed gevoel hebt bij de makelaar.

Kosten vergelijken van de makelaars

Na het spreken van verschillende makelaars via Juiste Makelaar, kun je naast je persoonlijke voorkeur ook de kosten van iedere makelaar vergelijken. Het is echter belangrijk om deze kosten op de juiste manier met elkaar te vergelijken. Let bijvoorbeeld op het verkooppercentage dat de makelaar vraagt en wat je hiervoor krijgt. Controleer ook of er bijkomende kosten zijn, zoals kosten voor een Open-Huis, milieu-informatie, brochures, advertenties of een bouwkundig rapport. Daarnaast is het belangrijk om te weten wanneer je moet betalen en of het bedrag inclusief of exclusief btw is. Ook kunnen er intrekkingskosten zijn wanneer je het huis uit de verkoop laat halen.

Informatie over de Rivierenbuurt

De Rivierenbuurt in Amsterdam is gelegen aan de Amstel en is goed bereikbaar. Er zijn twee parken in de buurt, het Beatrixpark en het Martin Luther Kingpark, waar je kunt genieten van veel groen en water. In de buurt bevindt zich ook het treinstation RAI en de RAI Amsterdam, waar jaarlijks veel evenementen en beurzen plaatsvinden. In de omgeving van dit conferentiecentrum vind je leuke horecagelegenheden waar het bruisende stadsleven te vinden is. De Rivierenbuurt is een kindvriendelijke buurt met veel groen en speelplaatsen. Het is dan ook een heerlijke buurt om in te wonen.

Populaire stadsdelen en buurten in Amsterdam

Stadsdelen Amsterdam : Centrum, Noord, West, Nieuw-West, Zuid, Oost, Zuidoost en Westpoort.
Buurten Amsterdam: Baarsjes, Bos en Lommer, De Pijp, Oud-West, Oud-Zuid,  Watergraafsmeer en Zuidas

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.