Makelaar Amsterdam Oost: Wij vergelijken de makelaars, jij kiest

Geef je voorkeur op en vergelijk direct de beste makelaars in Amsterdam Oost!

Doe de check in 1 minuut via Juiste makelaar
Huizen vector Huizen vector

Vind een makelaar in Amsterdam Oost

Op het moment dat je een huis wilt kopen of verkopen ben je op zoek naar de meest geschikte makelaar. In Amsterdam Oost zijn tal van makelaars actief, hierdoor is het lastig te bepalen welke makelaar geschikt is en waarom. Bij Juiste Makelaar vergelijken wij iedere makelaar in Amsterdam Oost op basis van jouw voorkeuren en hoe deze lokale makelaars bij jou in de buurt of straat presteren. Vervolgens selecteren wij maar twee makelaars die ervaring hebben in de door jou opgegeven straat voor verkoop of buurt of stadsdeel voor de aankoop. De selectie voor de beste makelaar gebeurd door onze unieke database aan makelaarsinformatie. Daarna zullen de makelaars contact opnemen om een afspraak te maken. Jij bepaalt welke makelaar je het beste vindt en met wie je graag wilt samenwerken.

Top 10 verkopende makelaars in Amsterdam Oost

Het aantal woningen wat een makelaar verkoopt zegt in ieder geval iets. Wanneer je dit combineert met de vraagprijs en de verkoopsnelheid kun je al een goed beeld van verschillende makelaars in Amsterdam Oost krijgen. Hoewel er tientallen makelaars in dit stadsdeel actief zijn is iedereen op zoek naar de beste makelaar voor je eigen woning. Met een overzicht van de meest verkopende makelaar in Amsterdam Oost ben je er nog niet, want je wilt natuurlijk weten welke makelaar goed presteert bij jou in de buurt of misschien wel in de straat? Wanneer je dat wilt weten kun je een aanvraag bij Juiste Makelaar doen en gaan wij op zoek naar de meest geschikte makelaar. ย 

Ranking

Aantal

Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


ย RET Makelaars


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


+ 22,6%


# 2


ย Hallie & Van Klooster Makelaardij


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


+ 1,6%


# 3


ย Hoekstra en van Eck


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


– 30,2%


# 4


ย Makelaarsland


๐ŸŒŸ


– 2,0%


# 5


ย Kuijs Reinder Kakes Makelaars


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


+ 4,3%


# 6


ย SEM makelaars


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


+ 19,9%


# 7


ย Makelaarskantoor BEN


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


+ 20,0%


# 8


ย Pappie & Van der Zee Makelaars


๐ŸŒŸ


+ 28,0%


# 9


ย Yourhome Makelaars


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


– 7,7%


# 10


ย De Heren van Snoek Makelaardij


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


– 13,8%


Top 10 snelst verkopende makelaars

Naast het aantal transacties van een makelaar is de snelheid ook interessante peiler. Op deze manier weet je hoe snel een makelaar in staat is een woning te verkopen in Amsterdam Oost. Alle makelaars in de top 10 van snelst verkopende makelaars hebben 5 sterren. Dit geeft aan dat alle makelaars snel zijn met het verkopen van hun woningen. Hierbij staan er enkel makelaars in de lijst die meer dan 10 woningen in een jaar hebben verkocht. Wil je liever weten welke makelaar in jou straat de snelste of meest verkopende makelaar is? Vul onze tool in en wij zoeken het voor je uit!

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

verkoopprijs


# 7


ย Makelaarskantoor BEN


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


+ 20,0%


# 9


ย Yourhome Makelaars


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


– 7,7%


# 10


ย De Heren van Snoek Makelaardij


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


– 13,8%


# 13


ย Kolt Makelaardij


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


+ 22,8%


# 14


ย Openkoop Makelaardij


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


– 34,2%


# 20


ย Mooijekind Vleut Makelaars


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


– 23,3%


# 22


ย Francis Helmig Makelaardij


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


– 2,3%


# 24


ย Amsterdam At Home Makelaars


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


+ 5,8%


# 25


ย De Graaf & Groot Makelaars


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


+ 30,5%


# 27


ย PUUR* Makelaars


๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


– 0,6%


Verschillende stadselen in Amsterdam

De stad bestaat uit 8 verschillende stadsdelen: Centrum, Noord, West, Nieuw-West, Zuid, Oost,ย Zuidoost en Westpoort

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is een normale courtage van een makelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Leesย hierย verder

+

Wat kost een aankoopmakelaar?

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

Vergelijk hier