Makelaar in Amsterdam Oost: Op zoek naar de beste makelaar in Oost?

Vul je voorkeuren in en vergelijk direct makelaars in Amsterdam Oost

Makelaar in Amsterdam Oost

Op het moment dat je een huis wilt kopen of verkopen ben je op zoek naar de meest geschikte makelaar. In Amsterdam Oost zijn tal van makelaars actief, hierdoor is het lastig te bepalen welke makelaar geschikt is en waarom. Bij Juiste Makelaar vergelijken wij iedere makelaar in Amsterdam Oost op basis van jouw voorkeuren en hoe deze lokale makelaars bij jou in de buurt of straat presteren. Vervolgens selecteren wij maar twee makelaars die ervaring hebben in de door jou opgegeven straat voor verkoop of buurt of stadsdeel voor de aankoop. De selectie voor de beste makelaar gebeurd door onze unieke database aan makelaarsinformatie. Daarna zullen de makelaars contact opnemen om een afspraak te maken. Jij bepaalt welke makelaar je het beste vindt en met wie je graag wilt samenwerken.

> Meer lezen over makelaar in Amsterdam

Top 10 makelaars in Amsterdam Oost

Het aantal woningen wat een makelaar verkoopt zegt in ieder geval iets. Wanneer je dit combineert met de vraagprijs en de verkoopsnelheid kun je al een goed beeld van verschillende makelaars in Amsterdam Oost krijgen. Hoewel er tientallen makelaars in dit stadsdeel actief zijn is iedereen op zoek naar de beste makelaar voor je eigen woning. Met een overzicht van de meest verkopende makelaar in Amsterdam Oost ben je er nog niet, want je wilt natuurlijk weten welke makelaar goed presteert bij jou in de buurt of misschien wel in de straat? Wanneer je dat wilt weten kun je een aanvraag bij Juiste Makelaar doen en gaan wij op zoek naar de meest geschikte makelaar.

Ranking

Aantal

Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 RET Makelaars


⭐⭐⭐⭐


+ 22,6%


# 2


 Hallie & Van Klooster Makelaardij


⭐⭐⭐⭐


+ 1,6%


# 3


 Hoekstra en van Eck


⭐⭐⭐


– 30,2%


# 4


 Makelaarsland– 2,0%


# 5


 Kuijs Reinder Kakes Makelaars


⭐⭐


+ 4,3%


# 6


 SEM makelaars


⭐⭐⭐


+ 19,9%


# 7


 Makelaarskantoor BEN


⭐⭐⭐⭐⭐


+ 20,0%


# 8


 Pappie & Van der Zee Makelaars+ 28,0%


# 9


 Yourhome Makelaars


⭐⭐⭐⭐⭐


– 7,7%


# 10


 De Heren van Snoek Makelaardij


⭐⭐⭐⭐⭐


– 13,8%


 • Verkoopsnelheid makelaar: Hierboven hebben we uiteengezet hoe snel de makelaar in Amsterdam Oost verkoopt. Dit kan handig zijn om te weten op het moment dat je haast hebt met de verkoop.
 • Gemiddelde vraagprijs makelaar: De gemiddelde vraagprijs van de makelaar in Amsterdam Oost zegt iets over het segment waarin hij actief is. In de makelaarswereld heeft elke makelaar zijn eigen expertise, zo ook op het gebied van de waarde van de woningen waar hij dagelijks mee werkt.
 • Aantal woningen verkocht: Natuurlijk is het ook fijn om naast de bovengenoemde percentages te kijken naar de hoeveelheid woningen die verkocht zijn. Het aantal verkochte woningen die hierboven staan zijn gebaseerd op afgelopen kwartaal.

Kosten van een makelaar in Amsterdam Oost

Sta je op het punt om je woning in Amsterdam Oost te verkopen? Dan is het inschakelen van een verkoopmakelaar erg verstandig. Doordat de kosten per verkoopmakelaar kunnen verschillen, is het fijn als je van te voren weet hoe de kosten zijn opgebouwd. De meeste makelaars in Amsterdam Oost rekenen met courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs dat je aan de makelaar betaalt. Gemiddeld wordt er 1,08% gerekend voor de courtage bij een makelaar in Amsterdam Oost. Dit percentage, en dus de kosten, kunnen afwijken afhankelijk van de ervaring en kennis van de makelaar. Ook speelt het type huis en het segment hierin een rol. Als de vraagprijs van je woning in Amsterdam Oost bijvoorbeeld € 579.000 is, betaal je dus €6.253,20 aan de makelaar, dit bedrag is inclusief btw.

Het komt voor dat makelaars een hoger percentage courtage kosten rekenen indien de  vraagprijs onder het gemiddelde ligt.

> Lees meer over hoe de kosten van een makelaar zijn opgebouwd

Makelaars vergelijken in Amsterdam Oost

Met meer dan 369 makelaars in Amsterdam, kan de zoektocht naar een geschikte makelaar in Amsterdam Oost overweldigend zijn. Door te kijken naar specifiek een makelaar in Amsterdam Oost maak je het jezelf al wat makkelijker. Als je een aantal makelaars met elkaar wil vergelijken, ben je bij Juiste Makelaar aan het goede adres. Door het maken van een voorselectie hoef jij alleen nog maar een kleinere hoeveelheid makelaars in Amsterdam Oost met elkaar te vergelijken. Door de voorselectie van Juiste Makelaar weet jij zeker dat je alleen geschikte makelaars in Amsterdam Oost te zien krijgt die voldoen aan gestelde eisen. Hieronder lees je meer wat de criteria zijn waarop Juiste Makelaar makelaars in Amsterdam Oost voor jou vergelijkt en uitzoekt.

 • Allereerst nemen we contact met je op om jouw persoonlijke voorkeuren door te nemen. Aan de hand van jouw voorkeuren en wensen wordt een eerste selectie van makelaars in Amsterdam Oost gemaakt.
 • Er wordt ook gekeken naar de reactiesnelheid van makelaars in Amsterdam Oost, hierdoor weten wij zeker dat jij niet te lang hoeft te wachten voordat een makelaar contact met je opneemt.
 • Wanneer je een huis wil verkopen in een specifieke regio (Amsterdam Oost), is het fijn als de makelaar bekend is met dit stadsdeel in Amsterdam. Daarom wordt er gekeken naar de verkoopstatistieken van een makelaar.
 • Voorgaande ervaringen zijn belangrijk om een idee te hebben hoe de makelaar in Amsterdam Oost te werk gaat en hoe de makelaar samenwerkt. Om hier een beter beeld van te kijken worden er regelmatig reviews van voorgaande klanten gelezen.
 • Het kostenplaatje van een makelaar in Amsterdam Oost speelt een belangrijke rol in het maken van een keuze. Daarom zorgen wij dat jij van te voren op de hoogte bent van de hoogte van de kosten van de makelaar.
 • Het kan zijn dat je een woning in Amsterdam Oost verkoopt dat in een specifiek segment valt. Daarom wordt er gekeken of een makelaar hier ervaring mee heeft en of de makelaar over de nodige kennis beschikt die de verkoop van een woning in Amsterdam Oost kan bevorderen.

> Meer over aankoopmakelaars in Amsterdam vergelijken

Voordelen van een makelaar in Amsterdam Oost

Wanneer je voor de keuze staat om een woning te gaan kopen in Amsterdam, en meer specifiek in Amsterdam Oost, kun je overwegen om een makelaar in te schakelen. Hieronder hebben we bij Juiste Makelaar een aantal voordelen genoteerd waarom een makelaar in Amsterdam Oost handig kan zijn:

 • Een makelaar in Amsterdam Oost, werken met handige systemen en hebben veel connecties waardoor zij helemaal up to date zijn van het woningaanbod.
 • De makelaar lokale makelaar in Amsterdam Oost, kent de woningmarkt in Amsterdam Oost als geen ander.
 • De verkoop van je woning in Amsterdam Oost wordt tot in de puntjes verzocht en op een professionele wijze afgerond.

> Meer weten over het verkopen van een huis in Amsterdam

Uitgelichte Makelaars Amsterdam Oost

Natuurlijk zijn er ook uitgelichte makelaars die actief zijn in Amsterdam Oost. De reden dat deze makelaars tussen deze lijst staan hebben ze te danken aan hun omgang met onze voormalige klanten en door andere kwaliteitseisen waar ze aan voldoen. Al met al zijn deze makelaars  betrouwbaar, fijn en professioneel bevonden.

Jansen Smit makelaars

Jansen Smit makelaars is een jong en gedreven makelaarskantoor in Amsterdam. De makelaardij helpt je graag bij al je vastgoed wensen, van aan- en verkoop tot verhuur van een woning in Amsterdam, beheer en bij het laten taxeren van een woning.

Ombilinstraat 62, Amsterdam  0202619166

KNAP Makelaardij

KNAP makelaardij is een professioneel makelaarskantoor in Amsterdam. De makelaardij is aangesloten bij het NVM en biedt graag hun diensten aan voor expats, beleggers en voor particulieren die op zoek zijn naar een ideale woning.

Weesperzijde 107, Amsterdam   020201 55 33

Rohlof Real Estate

Rohlof Real Estate is een klantgericht kantoor gelegen in Amsterdam Oost. Het multi-disciplinaire team brengt veel ervaring met zich mee dat zij graag inzetten om helpen zij je jou met jouw woonwensen te helpen. Naast het hoofdkantoor in Amsterdam, hebben zij meerdere vestigingen verspreid in Nederland.

B. Haanstrakade 1050, Amsterdam  +31858008885

Mooijekind Vleut Makelaars Amsterdam

Mooijekind Vleut Makelaars Amsterdam helpt jou met van een huis een thuis maken. Dit doen ze door middel van ervaring, opleidingen en een persoonlijke benadering. Naast het kantoor in Amsterdam hebben zij nog drie andere kantoren in regio Haarlem. 

Lindenhoevestraat 45, Amsterdam  0208002383

RET Makelaars

RET Makelaars is een makelaarskantoor in Amsterdam Oost. De passie voor Amsterdam Oost en de specialistische kennis in het gebied, zetten ze in om jouw verder te helpen met de aan- of verkoop van je woning.

Levantkade 125, Amsterdam  0207402020

NVM makelaars in Amsterdam Oost

Makelaars in Amsterdam Oost die aangesloten zijn bij het NVM bieden je niet alleen een professionele en betrouwbare dienstverlening, maar ook vele andere voordelen. De NVM houdt een kwaliteitscontrole, zodat alle deelnemende makelaarskantoren aan strenge regels moeten voldoen voordat zij zich mogen aansluiten bij de branchevereniging. Dit zorgt ervoor dat u volledig kunt vertrouwen op de gekozen makelaar in Amsterdam West. Andere bekende brancheorganisaties voor vastgoedmakelaars in Nederland zijn het VBO en VastgoedPro. In Amsterdam kunnen makelaars zich daarnaast ook aansluiten bij het MVA, de vastgoed branchevereniging in Amsterdam.

> Meer weten wat het verschil is tussen de drie brancheverenigingen

Verschillende stadsdelen in Amsterdam

Makelaars vergelijken in verschillende stadsdelen in Amsterdam (kaart)

1. Centrum; 2. Zuid; 3. West; 4. Nieuw-West; 5. Westpoort; 6. Noord; 7. Oost; 8. Zuidoost

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.