Makelaar in Amsterdam Noord: Op zoek naar de beste makelaar in Noord?

Vergelijk nu makelaars in Amsterdam Noord en kies de beste makelaar voor jou

Vind een makelaar in Amsterdam Noord

Op het moment dat je een huis wilt kopen of verkopen ben je op zoek naar de makelaar die jou hierbij het beste kan helpen. Aangezien er alleen al in Amsterdam Noord tientallen makelaars actief zijn, moet je weten waar je op moet letten. Bij Juiste Makelaar zijn wij expert in het vergelijken en beoordelen van makelaars. Wij helpen jou de Juiste Makelaar vinden in Amsterdam Noord. Dit doen we door jou voorkeuren in acht te nemen en dit te combineren met onze makelaarsdatabase. In de tabellen hieronder kun je alvast een aantal interessante makelaarstatistieken vinden. Dit zijn een aantal gegevens die wij gebruiken om voor jou de beste makelaar te vinden. Zodra we de twee beste makelaars voor je hebben gevonden zullen deze contact opnemen om jou verder te helpen. Jij bepaalt welke makelaar je het beste vindt en met wie je wilt samenwerken.

Snelst verkopende makelaars Amsterdam Noord

Welke makelaar presteert het beste in Amsterdam Noord? Natuurlijk hangt dit van veel factoren af, maar om een indruk te geven kun je hieronder zien welke makelaars het afgelopen jaar het snelste woningen verkopen in Amsterdam Noord. Hierbij is het mogelijk om de makelaars onderling te vergelijken wat hun ranking is van het aantal transacties in combinatie met de gemiddeld vraagprijs van de makelaar. Bij Juiste Makelaar gebruiken wij de werkelijke woninggegevens. Wil je dat wij dit voor je uit zoeken? Vul dan je gegevens in onze vergelijkingstool.

Makelaarskantoor


Ranking #
transacties


Verkoop snelheid
[1-5]


+/- Gemiddelde vraagprijs


 De Haas makelaars & taxateurs o.z.


# 2+ 27,0%


 Van de Steege Makelaarsgroep


# 3 – 2,0%


 123 makelaar o.z.


# 4 – 13,2%


 Fransen & Kroes Makelaars


5+ 2,7%


 Peters – de Jong Makelaardij in o.z.


# 8+ 39,4%


 Openkoop Makelaardij


# 10 – 36,9%


 Geldhof Makelaardij O.G.


# 12– 18,9%


 Jansen Smit Makelaars en Taxateurs


# 13– 14,1%


 Kuijs Reinder Kakes Makelaars


# 18– 7,9%


 Linger OGFinsens Makelaardij


# 21


⭐⭐⭐⭐


– 16,5%


Meeste transacties in Amsterdam Noord

Het meeste aantal verkopen van een makelaar in Amsterdam Noord heeft Hoekstra & van Eck op hun naam. Echter is de verkooptijd slomer dan de nummer twee en de gemiddelde vraagprijs is eveneens lager dan de nummer twee. Welke makelaar is dan beter? Bij Juiste Makelaar vinden wij dat dit afhangt van de buurt of straat waar je woont in Amsterdam Noord. Wanneer je een vergelijking doet bij ons houden wij rekening met al deze statistieken om op deze manier de beste makelaar voor jou te vinden.

Makelaarskantoor


Ranking #
transacties


Verkoop snelheid
[1-5]


+/- Gemiddelde vraagprijs


 Hoekstra en van Eck


# 1+ 12,1%


 De Haas makelaars & taxateurs o.z.


# 2+ 27,0%


 Van de Steege Makelaarsgroep


# 3– 2,0%


 123 makelaar o.z.


# 4– 13,2%


 Fransen & Kroes Makelaars


# 5+ 2,7%


 Eefje Voogd Makelaardij


# 6+ 93,8%


 Makelaarsland


# 7+ 10,6%


 Peters – de Jong Makelaardij in o.z.


# 8+ 39,4%


 Van Overbeek Amsterdam


# 9+ 7,7%


 Openkoop Makelaardij


# 10– 36,9%


 

Informatie over Amsterdam Noord

De huizenmarkt in heel Amsterdam is de afgelopen jaren steeds schaarser geworden. Er komen minder en minder woningen te koop. Amsterdam Noord heeft een transformatie ondergaan door de vele nieuwbouwprojecten en belangrijke projecten als de A’DAM Toren en Filmmuseum EYE. Vanuit Amsterdam Noord is het centrum van Amsterdam beter bereikbaar dan ooit door de Noord-Zuidlijn. De huizenprijzen zijn ook in Noord de afgelopen jaren flink gestegen. Het is daarom aan te raden wanneer je op zoek gaat naar een woning of juist wilt verkopen in Amsterdam Noord dat je een geschikte makelaar kiest.

Verschillende stadsdelen in Amsterdam

De stad bestaat uit 8 verschillende stadsdelen, waaronder: Centrum, West, Nieuw-West, Zuid, Oost, Zuidoost en Westpoort.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.