Makelaar in Amsterdam Nieuw-West: Op zoek naar de beste makelaar in Nieuw-West?

Vergelijk nu makelaars in Amsterdam Nieuw West en kies de beste makelaar voor jou

Vind een makelaar in Nieuw-West

Op het moment dat je een huis wilt kopen of verkopen ben je op zoek naar de makelaar die het beste bij jou past. Aangezien er in Nieuw-West tientallen makelaars actief zijn, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij je keuze voor een makelaar. Bij Juiste Makelaar vergelijken wij makelaars in Nieuw-West op basis van jouw voorkeuren. Vervolgens selecteren wij vier makelaars die ervaring hebben met de aan- en verkoop van huizen in Nieuw-West. De selectie voor de beste makelaar voor jou in Nieuw-West gebeurd door ons vooraf bepaalde selectieproces. Daarna zullen de makelaars contact opnemen om een afspraak te maken. Jij bepaalt welke makelaar je het beste vindt en met wie je graag wilt samenwerken.

Meest populaire makelaars van Nieuw-West

In ieder stadsdeel van Amsterdam zijn er verschillende makelaars die veel woningen verkopen. In Amsterdam Nieuw-West is dit niet anders, iedere makelaar probeert woningen te verkopen. Hieronder een top-10 van de meest verkopende makelaars in Amsterdam Nieuw-West. Naast de ranking van de transacties is de verkoopsnelheid te zien en vraagprijs van een woning van iedere makelaar.

Wil je weten welke makelaar in Amsterdam Nieuw-West bij jou past? Vul de tool in en wij adviseren jou, om zo de beste makelaar te vinden.

Ranking woning

transacties


Meeste verkopen van makelaar
Amsterdam Centrum


Verkoop snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 Hoekstra en van Eck


⭐⭐⭐


– 9,9%


# 2


 Nieuw West Makelaardij


⭐⭐⭐⭐


– 0,2%


# 3


 Van de Steege Makelaarsgroep


⭐⭐⭐


– 19,2%


# 4


 Makelaardij Van der Linden


⭐⭐


– 4,0%


# 5


 Makelaarsland+ 3,3%


# 6


 URBAN MAKELAARS AMSTERDAM


⭐⭐⭐⭐


+ 15,7%


# 7


 Moerland makelaardij o.g.


⭐⭐⭐


– 14,3%


# 8


 Kijck Makelaars


⭐⭐⭐⭐


+ 5,2%


# 9


 Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g.


⭐⭐⭐


+ 16,5%


# 10


 Openkoop Makelaardij


⭐⭐⭐⭐⭐


– 26,0%


 

Snelst verkopende makelaar van Amsterdam Nieuw-West

Naast het meeste verkopen zijn en natuurlijk makelaars in Nieuw-West die snel woningen verkopen. Dit kan als voordeel hebben dat wanneer jij besluit te verkopen dat je woning ook daadwerkelijk snel verkocht is. Je weet daardoor waar je aan toe bent. Niet alleen de snelheid van de verkoop van de makelaar is bepalend, naast het aantal verkochte woningen is de gemiddelde vraagprijs van belang. Op deze manier weet je welke makelaar in Amsterdam Nieuw-West past bij jou geschatte woningwaarde.

Ranking 

transacties


Makelaarskantoor


Verkoop snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 10


 Openkoop Makelaardij


⭐⭐⭐⭐⭐


– 26,0%


# 13


 MAKELAAR BERT


⭐⭐⭐⭐⭐


+ 12,6%


# 14


 Elan Makelaars


⭐⭐⭐⭐⭐


+ 20,6%


# 15


 De Makelaers BV


⭐⭐⭐⭐⭐


+ 24,0%


# 19


 Regio Makelaars


⭐⭐⭐⭐⭐


+ 2,7%


# 2


 Nieuw West Makelaardij B.V.


⭐⭐⭐⭐


0,2%


# 6


 URBAN MAKELAARS AMSTERDAM


⭐⭐⭐⭐


+ 15,7%


# 8


 Kijck Makelaars


⭐⭐⭐⭐


+ 5,2%


# 9


 Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g.


⭐⭐⭐


+ 16,5%


# 12


 makelaarFRANK


⭐⭐⭐⭐


+ 38,1%


Een goede makelaar vinden is lastiger dan gedacht

De bovenstaande rankings van de actieve makelaars in Nieuw-West helpen je natuurlijk al een heel end op weg. Maar het stadsdeel is natuurlijk erg groot, dus hoe weet je welke makelaar passend is bij jou woning of waar je zelf graag wilt wonen. Bij Juiste Makelaar zijn wij gespecialiseerd in het vinden van geschikte makelaars voor jou woning. Dit doen wij door de cijfers achter deze rankings te gebruiken, om vervolgens op basis van jou adres en wensen de beste makelaar in Amsterdam Nieuw-West te vinden. Zo kom je gratis in contact en helpen we je aan een succesvolle verkoop van je woning.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.