Makelaar Amsterdam Centrum, eerst vergelijken voordat je er één kiest

Vul je voorkeuren in en vergelijk direct makelaars!

Doe de check in 1 minuut via Juiste makelaar
Huizen vector Huizen vector

Makelaar Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is één van de populairste plekken van de stad, met de prachtige grachtenpanden en smalle gevelhuizen. Mede door de populariteit is het hier ook moeilijker geworden om aan geschikte woning te komen in Amsterdam Centrum. Een lokale makelaar kent de buurten en weet wat daar speelt op de woningmarkt.

Makelaars vergelijken

Op het moment dat je een huis wilt kopen of verkopen ben je op zoek naar de juiste makelaar in Amsterdam Centrum. Aangezien hier op elke hoek van de straat wel een makelaar zit, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij je keuze voor een makelaar. Bij Juiste Makelaar vergelijken wij makelaars op basis van jouw voorkeuren. Vervolgens kies jij of je met één of twee makelaars in contact wilt komen. De selectie voor de beste makelaar in Amsterdam Centrum gebeurt op basis van de voorkeuren die jij invult. Daarna nemen wij gratis en vrijblijvend contact op om de eventuele wensen verder te bespreken. Tot slot zullen de makelaars contact opnemen om een afspraak te maken.

Wat kost een makelaar in Amsterdam Centrum?

Makelaars werken vaak met verschillende kosten of/en courtages. Hierdoor kan het tarief flink variëren. In Amsterdam Centrum wordt bij verkoop vaak gerekend met een percentage van 0,75% tot 1,3% van de transactieprijs. Bij een aankoopmakelaar is het vaak 0,5% tot 1% van de transactieprijs. De tarieven zijn vaak op basis van no cure no pay, daarbij kan er vaak ook een fixed fee of een prestatiebonus gerekend worden.

Waarom een makelaar Amsterdam Centrum?

In de huidige Amsterdamse woningmarkt kan het erg lastig en onrustig zijn om een geschikte woning te vinden of om het beste resultaat uit de verkoop te halen bij de verkoop. Wanneer je een makelaar inschakelt die Amsterdam Centrum goed kent en die hier vaker transacties uitvoert, zal het proces een stuk soepeler gaan.

Top 10 meest verkochte makelaars Amsterdam Centrum

Op zoek naar een makelaar die veel woningen verkoopt per jaar? Dan is hieronder een nuttige lijst van makelaars die veel woningen verkopen. De verkoop snelheid van de woningen is op basis van het gemiddelde aantal dagen dat een woning is verkocht in het centrum van Amsterdam. Wanneer een makelaar vijf sterren heeft, dan is dit zeer snel en wanneer de Amsterdamse makelaar slechts 1 ster heeft is dit langzaam. De gemiddelde verkoopprijs is op basis van de vraagprijs van de woningen van een makelaar. Dit is eveneens op basis van de gemiddelde vraagprijs in Amsterdam Centrum.

Meeste verkopen van makelaar
Amsterdam Centrum


Ranking aantal woningen


Verkoop snelheid [1-5]


+/- Gemiddelde verkoopprijs


Broersma Makelaardij


1


🌟🌟


+ 140%


Von Poll Real Estate


2


🌟🌟🌟


+ 56%


DSTRCT Amsterdam


3


🌟🌟🌟🌟


+ 111%


Amsterdam At Home Makelaars


4


🌟🌟🌟


+ 22%


Engel & Völkers


5


🌟🌟🌟🌟


+ 80%


Hoekstra en van Eck


6


🌟🌟🌟🌟


– 0%


De Graaf & Groot Makelaars


7


🌟🌟🌟🌟


+ 67%


PUUR* Makelaars


8


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 6%


Amstelland Makelaars


9


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 39%


Carla van den Brink


10


🌟


+ 120% 

Top 10 kortste verkooptijd in Amsterdam Centrum

Benieuwd welke makelaar het snelste woningen verkoopt in het centrum van Amsterdam? Bekijk het hieronder zodat je direct weet welke makelaar snel je woning kan verkopen. Maak echter wel de afweging of de vraagprijs overeenkomst met jou eigen woning. Wanneer je dit niet helemaal zeker weet. Vul dan je gegevens in in onze tool waarbij wij je helpen met gratis advies om zo gratis de beste 2 makelaars voor jou woning te vinden.

Snelste Makelaar
Amsterdam Centrum


Ranking aantal
woningen verkocht


Verkoop snelheid [1-5]


+/- Gemiddelde verkoopprijs


PUUR* Makelaars


8


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 6%


Amstelland Makelaars


9


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 39%


CSV Makelaars


13


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 109%


Ouwehand v/d Meijden Makelaars


14


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 63%


Yourhome Makelaars


18


🌟🌟🌟🌟🌟


– 2%


Recourt Makelaars


19


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 89%


Hallie & Van Klooster Makelaardij


21


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 2%


Ameo Makelaars & Taxateurs


24


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 7%


Dames van Vermeer


25


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 57%


Finsens Makelaardij


26


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 67%


Verschillende stadselen in Amsterdam

De stad bestaat uit 8 verschillende stadsdelen: Centrum, Noord, West, Nieuw-West, Zuid, Oost, Zuidoost en Westpoort

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is een normale courtage van een makelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat kost een aankoopmakelaar?

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

Vergelijk hier