Makelaar Amsterdam Bos en Lommer

Vergelijk en vind de beste makelaar bij jou in de buurt

Makelaar in Bos en Lommer

Op het moment dat je een huis wilt kopen of verkopen ben je op zoek naar de makelaar die het beste bij jou past. Aangezien er in Amsterdam Bos en Lommer tientallen makelaars zijn, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij je keuze voor een makelaar. Bij Juiste Makelaar vergelijken wij makelaars in Amsterdam Bos en Lommer op basis van jouw voorkeuren. Vervolgens selecteren wij twee makelaars die ervaring hebben met de aan- en verkoop van woningen in Amsterdam Bos en Lommer. De selectie voor de beste makelaar voor jou in Amsterdam Bos en Lommer gebeurd door ons vooraf bepaalde selectieproces. Daarna zullen de makelaars contact opnemen om een afspraak te maken. Jij bepaalt welke makelaar je het beste vindt en met wie je graag wilt samenwerken.

Informatie over Amsterdam Bos en Lommer

Bos en Lommer is een opkomende buurt in Amsterdam. In dit deel van de stad zijn veel renovatie- en bouwprojecten aan de gang wat valt onder het stadsdeel West. In Bos en Lommer vind je een jong en multicultureel publiek. De populariteit van de buurt is te merken aan de groei van nieuwe cafés, restaurants en hippe clubs als De School en De Marktkantine. Daarom is de buurt erg in trek bij woningzoekenden in Amsterdam. Bos en Lommer is een goed gelegen buurt, waarbij het zeer goed bereikbaar is. Het Westerpark ligt om de hoek, waar jaarlijks veel leuke evenementen plaats vinden zoals de Rollende Keukens, Buiten Westen Festival en verschillende markten.

Verkoopmakelaars vergelijken in Bos en Lommer

Op het moment dat een makelaar bij jou thuiskomt is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten wanneer je verschillende makelaars gaat vergelijken. Alleen dan kan jij de keuze maken om de meest geschikte makelaar te kiezen. Bereid je goed voor wanneer de makelaar langskomt. Vraag aan de makelaar hoe het huis gepresenteerd wordt. De vraag hierbij is of je het daarmee eens bent. Informeer daarnaast op wat voor een platforms het huis te koop aangeboden wordt. Zo kom je erachter hoe groot het publiek is dat je huis te zien krijgt. Nadat de makelaar je huis heeft geïnspecteerd zal er een schatting van de verkooprijs genoemd worden. Is de onderbouwing voor deze prijs overtuigend voor jou? Tot slot het allerbelangrijkste punt, heb je een goed gevoel bij de makelaar?

Kosten van makelaars vergelijken

Nadat je verschillende makelaars hebt gesproken via Juiste Makelaar kan je naast je persoonlijke voorkeur, de kosten van iedere makelaar vergelijken. Normaal gesproken kunnen de kosten sterk uiteen lopen, maar na de vergelijking via Juiste Makelaar zal dit verschil een stuk minder groot zijn. Desalniettemin blijft het vergelijken van de prijzen belangrijk. Alleen op die manier kan je de beste keuze voor jezelf maken. Hieronder staan tips hoe je de kosten van iedere makelaar kan vergelijken met elkaar.

  • Allereerst wat is het verkooppercentage wat de makelaar vraagt?
  • Wat krijg je voor deze prijs? Controleer of er bijkomende kosten zijn zoals bij een Open-Huis, milieu-informatie, brochures, advertentiekosten of een bouwkundig rapport.
  • Het verschilt per makelaar wanneer je moet betalen. Het kan voorkomen dat je al gedurende het verkoopproces een percentage moet betalen. Ga daarom na wat je betaalt op het moment dat de verkoop is afgerond of wanneer het niet lukt.
  • Is het bedrag inclusief of exclusief btw, dit kan verschillen per makelaar. Wees dus zeker dat je hetzelfde met elkaar gaat vergelijken.
  • Zijn er intrekkingskosten die je moet betalen wanneer je het huis uit de verkoop laat halen?

Populaire buurten in Amsterdam

BaarsjesDe Pijp, Oud-West, Oud-Zuid, Rivierenbuurt, Watergraafsmeer en Zuidas

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.