Ontdek de woningen te koop in de provincie Noord-Holland

Bekijk het actuele aanbod per wijk in Noord-Holland. Liever hulp van een aankoopmakelaar?

Huizen te koop in Noord-Holland

Benieuwd naar het actuele woningaanbod in de provincie Noord Holland? Juiste Makelaar zoekt uit wat de woningstatistieken zijn van de woning die momenteel te koop staan in Noord-Holland. Zoek per wijk op wat de middelde woningstatistieken zijn.

Statistieken in de kaart

Op het moment dat je de actuele woningstatistieken kaart van Noord-Holland gaat gebruiken, kan je de map gebruiken om te zoeken. Je kunt ook in de zoekbalk je wijk of gemeente invullen. Hieronder een uitleg wat de statistieken in de kaart betekenen en wat je eraan hebt:

  • Oppervlakte: zo weet je wat de gemiddelde oppervlakte is van een huis in de wijk. De oppervlakte laat zien wat voor wijk het is en wat de grootte van de huizen is die momenteel te koop staan. Zo weet je eenvoudiger waar je zoektocht start.
  • Vraagprijs: De huidige vraagprijs van woningen die te koop staan, maakt de actieve zoektocht naar een nieuw huis eenvoudiger. Je weet beter of de vraagprijs versus de prijs per vierkante meter naar verwachting is.
  • Prijs per vierkante meter: De vierkante meter prijzen zijn de afgelopen jaren flink gestegen. Wanneer je op zoek bent naar een huis en geen voorkeur van de wijk hebben, kun je makkelijk op zoek gaan naar wijken in Noord-Holland waar de vierkante meter prijs lager ligt.
  • Aantal slaapkamers: De voorkeuren voor een geschikt huis beginnen vaak bij het aantal slaapkamers wat een huis heeft. Op deze manier kun je per wijk een inschatting maken wat voor een type woningen hier staan.
  • Gemiddeld bouwjaar: Het gemiddelde van het bouwjaar van een wijk zegt veel over de stijl van de wijk. Daarnaast is een nieuwere wijk beter geïsoleerd, terwijl er bij een oudere wijk juist veel mogelijkheden zijn om de woning te verduurzamen.

Actuele woningstatistieken per provincie

Ben je op zoek naar dezelfde woningstatistieken, maar dan in een andere provincies? Klik dan hier. Bekijk per provincie de handige kaart en ontdek welke wijk het beste geschikt is voor jou om te wonen. Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een geschikte woning? Bij Juiste Makelaar zijn wij specialisten in de zoektocht naar een geschikte makelaar. 

Makelaarstatistieken per plaats in Noord-Holland

Wil je liever weten welke makelaars op dit moment actief zijn in jouw woonplaats? Wij beoordeelden alle makelaars in Nederland op basis van hun verkoopprestaties. Vul je plaats in en ontdek welke makelaar het meeste verkoopt, het snelste verkoopt of juist de hoogste vraagprijs vraagt.

> Bekijk het hele overzicht van de beste presterende makelaars in Nederland

Aangrenzende provincies

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.