Makelaars in Heenvliet

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heenvliet, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Heenvliet. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heenvliet helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bloemendaele.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heenvliet zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Heenvliet zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Heenvliet afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 345.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -95.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heenvliet
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heenvliet

In Heenvliet is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 330.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -95.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heenvliet.

Bij de verkoop van een huis in Heenvliet is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 330.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heenvliet. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heenvliet weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 345.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heenvliet is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heenvliet. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heenvliet

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heenvliet? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heenvliet. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mudde Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heenvliet, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heenvliet.

Populaire buurten in Heenvliet

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heenvliet? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heenvliet. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bloemendaele

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Ravensteijn-West

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 260.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Kern Heenvliet

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 402.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Poldergebied Heenvliet

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Heenvliet

In Heenvliet zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Mudde Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heenvliet.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vissersdijk 10 A Kolpa van der Hoek Makelaars € 525.000
Graaflandstraat 20 Makelaardij van Ravens B.V. € 449.000
Drieëndijk 26 WM Makelaardij & Taxaties € 425.000
De Vroon 11 Toussaint Makelaardij € 350.000
Bloemendaele 19 Mudde Makelaardij € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heenvliet

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heenvliet?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Heenvliet. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heenvliet.

Wat kost een makelaar in Heenvliet?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heenvliet is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heenvliet van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heenvliet?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heenvliet zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heenvliet?

+

De meest verkopende makelaar van Heenvliet is Mudde Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heenvliet zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heenvliet?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heenvliet aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heenvliet.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!