Makelaars in Serooskerke

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Serooskerke, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Serooskerke. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Serooskerke helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Serooskerke.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Serooskerke zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Serooskerke afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 486.000
 • Gemiddelde verkooptijd 64
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -158.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Serooskerke
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Serooskerke

In Serooskerke is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 538.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -158.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Serooskerke.

Bij de verkoop van een huis in Serooskerke is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 108 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 538.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Serooskerke. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Serooskerke weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 486.000.

Het meest voorkomende energielabel in Serooskerke is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Serooskerke. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Serooskerke

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Serooskerke? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Serooskerke. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaarskantoor Wisse Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Serooskerke, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Serooskerke.

Populaire buurten in Serooskerke

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Serooskerke? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Serooskerke. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Serooskerke

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 365.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Verspreide huizen Serooskerke

  Verkooptijd
  121 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.000.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Serooskerke

In Serooskerke zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar Makelaarskantoor Wisse Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Serooskerke.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wilgenhoekweg 33 Makelaarskantoor Zwaan € 1.550.000
Ridderweg 6 Kater Makelaardij VOF € 899.000
Oude Zandweg 4 In Zeeland Makelaardij € 695.000
Oostkapelseweg 89 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 650.000
Wilgenhoekweg 23 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Serooskerke

Hoeveel makelaars zijn er actief in Serooskerke?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Serooskerke. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Serooskerke.

Wat kost een makelaar in Serooskerke?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Serooskerke is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Serooskerke van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Serooskerke?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Serooskerke zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Serooskerke?

+

De meest verkopende makelaar van Serooskerke is Makelaarskantoor Wisse Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Serooskerke zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Serooskerke?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Serooskerke aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Serooskerke.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!