Makelaars in Cadzand

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Cadzand, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Cadzand. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Cadzand helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Cadzand-Bad.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Cadzand zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Cadzand afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 753.000
 • Gemiddelde verkooptijd 185
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -543.000
 • Aantal transacties 29
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Cadzand
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Cadzand

In Cadzand is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 333.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -543.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Cadzand.

Bij de verkoop van een huis in Cadzand is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 100 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 333.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Cadzand. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Cadzand weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 753.000.

Het meest voorkomende energielabel in Cadzand is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Cadzand. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Cadzand

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Cadzand? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Cadzand. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Tak Makelaardij & Taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Cadzand, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Cadzand.

Populaire buurten in Cadzand

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Cadzand? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Cadzand. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Cadzand-Bad

  Verkooptijd
  167 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 800.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Cadzand

  Verkooptijd
  225 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 649.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Cadzand

In Cadzand zijn de afgelopen maand 29 woningen verkocht. Makelaar Tak Makelaardij & Taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Cadzand.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Boulevard de Wielingen 2 F301 ZwinRegio Vastgoedmakelaars € 2.975.000
Boulevard de Wielingen 2 F403 ZwinRegio Vastgoedmakelaars € 1.850.000
Duinlaan 6 Tak Makelaardij & Taxaties € 1.190.000
Duinlaan 6 Van Akker Makelaars € 1.190.000
Mariastraat 35 Verhage-Lemahieu € 1.175.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Cadzand

Hoeveel makelaars zijn er actief in Cadzand?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Cadzand. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Cadzand.

Wat kost een makelaar in Cadzand?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Cadzand is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Cadzand van € 7.500 tot € 9.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Cadzand?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Cadzand zijn € 3.800 a € 5.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Cadzand?

+

De meest verkopende makelaar van Cadzand is Tak Makelaardij & Taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Cadzand zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Cadzand?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Cadzand aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Cadzand.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!