Makelaars in Geesteren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Geesteren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Geesteren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Geesteren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Geesteren kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Geesteren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Geesteren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 460.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -52.000
 • Aantal transacties 23
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Geesteren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Geesteren

In Geesteren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 387.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -52.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Geesteren.

Bij de verkoop van een huis in Geesteren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 148 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 387.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Geesteren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Geesteren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 460.000.

Het meest voorkomende energielabel in Geesteren is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Geesteren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Geesteren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Geesteren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Geesteren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat WeustHuis Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Geesteren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Geesteren.

Populaire buurten in Geesteren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Geesteren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Geesteren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Geesteren kern

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 443.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Verspreide huizen Geesteren

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 571.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Geesteren

In Geesteren zijn de afgelopen maand 23 woningen verkocht. Makelaar WeustHuis Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Geesteren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Delmaweg 19 . WeustHuis Makelaardij € 925.000
Huyerenseweg 43 HOME makelaars € 748.000
Peuverstraat 34 HOME makelaars € 598.000
Geermanstraat 41 WeustHuis Makelaardij € 589.000
Het Erf 7 WeustHuis Makelaardij € 579.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Geesteren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Geesteren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Geesteren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Geesteren.

Wat kost een makelaar in Geesteren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Geesteren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Geesteren van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Geesteren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Geesteren zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Geesteren?

+

De meest verkopende makelaar van Geesteren is WeustHuis Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Geesteren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Geesteren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Geesteren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Geesteren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!