Makelaars in Sevenum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sevenum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Sevenum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sevenum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sevenum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sevenum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sevenum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 396.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -209.000
 • Aantal transacties 43
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sevenum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sevenum

In Sevenum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 347.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -209.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sevenum.

Bij de verkoop van een huis in Sevenum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 347.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sevenum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sevenum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 396.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sevenum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sevenum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sevenum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sevenum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sevenum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat InterMakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sevenum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sevenum.

Populaire buurten in Sevenum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sevenum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sevenum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sevenum

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 371.000
  Woningen verkocht
  38
 • 2. Verspreide huizen Sevenum

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 586.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Sevenum

In Sevenum zijn de afgelopen maand 43 woningen verkocht. Makelaar InterMakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sevenum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Erdbrugweg 6 Hoeijmakers Makelaardij € 975.000
Graskuilenweg 10 Arvalis € 639.000
Scheperstraat 1 Poels Makelaars € 625.000
Scheperstraat 9 Startpunt Wonen € 575.000
Den Eigen 11 Poels Makelaars € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sevenum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sevenum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Sevenum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sevenum.

Wat kost een makelaar in Sevenum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sevenum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sevenum van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sevenum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sevenum zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sevenum?

+

De meest verkopende makelaar van Sevenum is InterMakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sevenum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sevenum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sevenum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sevenum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!