Makelaars in Zuidwolde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zuidwolde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Zuidwolde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zuidwolde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zuidwolde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zuidwolde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Zuidwolde zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Zuidwolde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 517.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zuidwolde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zuidwolde

In Zuidwolde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 508.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Zuidwolde.

Bij de verkoop van een huis in Zuidwolde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 508.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zuidwolde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zuidwolde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 517.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zuidwolde is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zuidwolde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zuidwolde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zuidwolde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zuidwolde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat RIANT Makelaars Bedum de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zuidwolde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zuidwolde.

Populaire buurten in Zuidwolde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zuidwolde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zuidwolde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zuidwolde

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 483.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Zuidwolde

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 690.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Zuidwolde

In Zuidwolde zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar RIANT Makelaars Bedum verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zuidwolde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Boterdiep Wz 44 De Noordelijke Verkoopmakelaar € 850.000
Oosterseweg 29 Chris Slager Makelaardij € 690.000
Boterdiep Wz 64 Schreuder Makelaars € 625.000
Sickinghestraat 5 Boekholt & partners makelaardij € 399.000
Kosterijland 63 Tebbens Torringa makelaardij € 345.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuidwolde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zuidwolde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Zuidwolde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zuidwolde.

Wat kost een makelaar in Zuidwolde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zuidwolde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zuidwolde van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zuidwolde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zuidwolde zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zuidwolde?

+

De meest verkopende makelaar van Zuidwolde is RIANT Makelaars Bedum. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zuidwolde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zuidwolde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zuidwolde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zuidwolde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!