Makelaars in Oentsjerk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oentsjerk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Oentsjerk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oentsjerk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oentsjerk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oentsjerk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oentsjerk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -241.000
 • Aantal transacties 20
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oentsjerk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oentsjerk

In Oentsjerk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 293.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -241.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oentsjerk.

Bij de verkoop van een huis in Oentsjerk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 293.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oentsjerk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oentsjerk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 400.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oentsjerk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oentsjerk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oentsjerk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oentsjerk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oentsjerk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Duinstra Melis Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oentsjerk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oentsjerk.

Populaire buurten in Oentsjerk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oentsjerk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oentsjerk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oentsjerk

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  20

Top 5 woningen verkocht in Oentsjerk

In Oentsjerk zijn de afgelopen maand 20 woningen verkocht. Makelaar Duinstra Melis Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oentsjerk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Jister 34 Duinstra Melis Makelaars € 745.000
Rengersweg 5 Duinstra Melis Makelaars € 555.000
Sanjesreed 2 Makelaardij Jaap Kingma € 549.000
De Greide 9 Duinstra Melis Makelaars € 545.000
Heemstrasingel 22 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 535.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oentsjerk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oentsjerk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Oentsjerk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oentsjerk.

Wat kost een makelaar in Oentsjerk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oentsjerk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oentsjerk van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oentsjerk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oentsjerk zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oentsjerk?

+

De meest verkopende makelaar van Oentsjerk is Duinstra Melis Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oentsjerk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oentsjerk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oentsjerk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oentsjerk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!