Makelaars in Mantgum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mantgum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Mantgum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mantgum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mantgum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mantgum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Mantgum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Mantgum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
 • Gemiddelde verkooptijd 76
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -91.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mantgum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mantgum

In Mantgum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 288.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -91.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Mantgum.

Bij de verkoop van een huis in Mantgum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 288.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mantgum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mantgum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 393.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mantgum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mantgum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mantgum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mantgum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mantgum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Duinstra Melis Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Mantgum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mantgum.

 • Verkooptijd
  266 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 210.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 379.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Mantgum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mantgum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mantgum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mantgum

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Mantgum

In Mantgum zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Duinstra Melis Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mantgum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
It Bosk 3 IJsselmeer Wonen € 795.000
Dokter Fokkewei 7 Makelaardij Mid-Fryslân € 425.000
De Golle 5 Smedes makelaardij € 379.000
De Mielgong 11 FRYSK makelaars € 335.000
De Golle 3 Scheenstra Makelaars € 319.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mantgum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mantgum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Mantgum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mantgum.

Wat kost een makelaar in Mantgum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mantgum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mantgum van € 3.900 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mantgum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mantgum zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mantgum?

+

De meest verkopende makelaar van Mantgum is Duinstra Melis Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mantgum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mantgum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mantgum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mantgum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!