Makelaars in Tiendeveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Tiendeveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Tiendeveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Tiendeveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Tiendeveen kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Tiendeveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Tiendeveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 449.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Tiendeveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Tiendeveen

In Tiendeveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Tiendeveen.

Bij de verkoop van een huis in Tiendeveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Tiendeveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Tiendeveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 449.000.

Het meest voorkomende energielabel in Tiendeveen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Tiendeveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Tiendeveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Tiendeveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Tiendeveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hup & Fidom Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Tiendeveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Tiendeveen.

 • Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Tiendeveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Tiendeveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Tiendeveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Tiendeveen kern

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 443.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Verspreide huizen Noordscheschut

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Tiendeveen

In Tiendeveen zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Hup & Fidom Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Tiendeveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Molenweg 8 Otten Makelaardij Hoogeveen € 649.500
Westerlaan 7 Groenhout Makelaars € 625.000
Schoolweg 13 Hentenaar Makelaardij € 595.000
Molenweg 41 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 500.000
Dalgronden 11 Woonaccent Makelaars Hoogeveen € 489.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Tiendeveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Tiendeveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Tiendeveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Tiendeveen.

Wat kost een makelaar in Tiendeveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Tiendeveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Tiendeveen van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Tiendeveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Tiendeveen zijn € 2.200 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Tiendeveen?

+

De meest verkopende makelaar van Tiendeveen is Hup & Fidom Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Tiendeveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Tiendeveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Tiendeveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Tiendeveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!