Makelaars in Schoonebeek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Schoonebeek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Schoonebeek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Schoonebeek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Schoonebeek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Schoonebeek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Schoonebeek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -117.000
 • Aantal transacties 41
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Schoonebeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Schoonebeek

In Schoonebeek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 256.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -117.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Schoonebeek.

Bij de verkoop van een huis in Schoonebeek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 256.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Schoonebeek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Schoonebeek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 383.000.

Het meest voorkomende energielabel in Schoonebeek is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Schoonebeek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Schoonebeek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Schoonebeek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Schoonebeek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Pat Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Schoonebeek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Schoonebeek.

 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 347.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  155 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 418.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  165 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 187.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Schoonebeek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Schoonebeek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Schoonebeek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Schoonebeek

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  36
 • 2. Westerse Bos

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 612.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen Schoonebeek

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 515.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Oosterse Bos en Middendorp

  Verkooptijd
  274 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 825.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Schoonebeek

In Schoonebeek zijn de afgelopen maand 41 woningen verkocht. Makelaar Pat Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Schoonebeek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Middendorp 20 Pat Makelaardij € 825.000
Koelveenweg 1 Naober Makelaars € 795.000
Beekpunge 58 Pat Makelaardij € 650.000
Europaweg 196 Boertjes Makelaardij & Hypotheken € 625.000
Europaweg 188 Schelhaas Makelaardij b.v. € 599.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schoonebeek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Schoonebeek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Schoonebeek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Schoonebeek.

Wat kost een makelaar in Schoonebeek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Schoonebeek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Schoonebeek van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Schoonebeek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Schoonebeek zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Schoonebeek?

+

De meest verkopende makelaar van Schoonebeek is Pat Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Schoonebeek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Schoonebeek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Schoonebeek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Schoonebeek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!