Makelaars in Gasselternijveenschemond

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gasselternijveenschemond, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Gasselternijveenschemond. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gasselternijveenschemond helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gasselternijveenschemond.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gasselternijveenschemond zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Gasselternijveenschemond zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Gasselternijveenschemond afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 305.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -40.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gasselternijveenschemond
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gasselternijveenschemond

In Gasselternijveenschemond is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 325.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -40.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gasselternijveenschemond.

Bij de verkoop van een huis in Gasselternijveenschemond is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 351 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 325.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gasselternijveenschemond. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gasselternijveenschemond weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 305.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gasselternijveenschemond is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gasselternijveenschemond. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gasselternijveenschemond

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gasselternijveenschemond? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gasselternijveenschemond. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Beilen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gasselternijveenschemond, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gasselternijveenschemond.

Populaire buurten in Gasselternijveenschemond

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gasselternijveenschemond? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gasselternijveenschemond. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gasselternijveenschemond

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Gasselterboerveenschemond

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Gasselternijveenschemond

In Gasselternijveenschemond zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Van Beilen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gasselternijveenschemond.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Gasselterboerveenschemond 13 Van Beilen Makelaars € 475.000
Paterslaan 69 Marcel van Dam Makelaardij o.g. € 365.000
J.H. Kruitstraat 24 Lamberink Makelaars € 325.000
Noordzijde 261 Siefkes Vastgoed € 320.000
Tweede Dwarsdiep 10 Koomans Makelaardij € 250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gasselternijveenschemond

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gasselternijveenschemond?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Gasselternijveenschemond. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gasselternijveenschemond.

Wat kost een makelaar in Gasselternijveenschemond?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gasselternijveenschemond is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gasselternijveenschemond van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gasselternijveenschemond?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gasselternijveenschemond zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gasselternijveenschemond?

+

De meest verkopende makelaar van Gasselternijveenschemond is Van Beilen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gasselternijveenschemond zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gasselternijveenschemond?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gasselternijveenschemond aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gasselternijveenschemond.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!