Winkens Makelaardij

Winkens Makelaardij is een makelaar gevestigd in Brunssum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Winkens Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Winkens Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Brunssum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Winkens Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Winkens Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Winkens Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 195.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Winkens Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Winkens Makelaardij verkoopt

Winkens Makelaardij is het meeste actief in Brunssum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Winkens Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Winkens Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Brunssum 1 € 195.000

Type woningen die Winkens Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Winkens Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Winkens Makelaardij het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Winkens Makelaardij

Wat kost Winkens Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 2.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Winkens Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Winkens Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.000 en de € 1.500.

Waar is Winkens Makelaardij actief?

+

Winkens Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Brunssum.

In welk prijssegment is Winkens Makelaardij actief?

+

Winkens Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Winkens Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 195.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Brunssum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Brunssum en vergelijkbaar is aan Winkens Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!