WILONGO Makelaardij

WILONGO Makelaardij is een makelaar gevestigd in Stramproy. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WILONGO Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. WILONGO Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Stramproy en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WILONGO Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij WILONGO Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties WILONGO Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 475.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over WILONGO Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar WILONGO Makelaardij verkoopt

WILONGO Makelaardij is het meeste actief in Stramproy. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WILONGO Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WILONGO Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Stramproy 1 € 475.000

Type woningen die WILONGO Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WILONGO Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WILONGO Makelaardij het meeste verkoopt is penthouse.

penthouse
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WILONGO Makelaardij

Wat kost WILONGO Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WILONGO Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WILONGO Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is WILONGO Makelaardij actief?

+

WILONGO Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Stramproy.

In welk prijssegment is WILONGO Makelaardij actief?

+

WILONGO Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WILONGO Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 475.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Stramproy

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Stramproy en vergelijkbaar is aan WILONGO Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!