Movesby

Movesby is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Movesby hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Movesby is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Movesby. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Movesby in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 489.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -211.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Movesby
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Movesby verkoopt

Movesby is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Movesby woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Movesby ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 16 € 516.000

Type woningen die Movesby verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Movesby diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Movesby het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
portiekwoning
27%
2 onder 1 kapwoning
9%
benedenwoning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Movesby

Wat kost Movesby bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Movesby voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Movesby je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.700.

Waar is Movesby actief?

+

Movesby heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht.

In welk prijssegment is Movesby actief?

+

Movesby is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Movesby actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 489.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Movesby. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!