Duijnisveld NVM Makelaardij

Duijnisveld NVM Makelaardij is een makelaar gevestigd in Poeldijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Duijnisveld NVM Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Duijnisveld NVM Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Poeldijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Duijnisveld NVM Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Duijnisveld NVM Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Duijnisveld NVM Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 336.000
  • Gemiddelde verkooptijd 14
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 92.000
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Duijnisveld NVM Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Duijnisveld NVM Makelaardij verkoopt

Duijnisveld NVM Makelaardij is het meeste actief in Poeldijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Duijnisveld NVM Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Duijnisveld NVM Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 1 € 439.000
Wateringen 1 € 320.000
Rijswijk 1 € 250.000

Type woningen die Duijnisveld NVM Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Duijnisveld NVM Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Duijnisveld NVM Makelaardij het meeste verkoopt is maisonnette.

maisonnette
33%
portiekwoning
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Duijnisveld NVM Makelaardij

Wat kost Duijnisveld NVM Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Duijnisveld NVM Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Duijnisveld NVM Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Duijnisveld NVM Makelaardij actief?

+

Duijnisveld NVM Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Wateringen en Rijswijk.

In welk prijssegment is Duijnisveld NVM Makelaardij actief?

+

Duijnisveld NVM Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Duijnisveld NVM Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 336.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Poeldijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Poeldijk en vergelijkbaar is aan Duijnisveld NVM Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!