Bos Makelaars

Bos Makelaars is een makelaar gevestigd in Wormerveer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bos Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bos Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wormerveer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bos Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bos Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
  • Gemiddelde verkooptijd 72
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -225.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Bos Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bos Makelaars verkoopt

Bos Makelaars is het meeste actief in Wormerveer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bos Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bos Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wormerveer 8 € 292.000
Assendelft 2 € 459.000
Wormer 2 € 383.000
Zaandam 1 € 295.000
Zaandijk 1 € 340.000

Type woningen die Bos Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bos Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bos Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
31%
tussenwoning
31%
vrijstaande woning
15%
bovenwoning
8%
hoekwoning
8%
portiekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bos Makelaars

Wat kost Bos Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bos Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bos Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Bos Makelaars actief?

+

Bos Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wormerveer, Assendelft, Wormer, Zaandam en Zaandijk.

In welk prijssegment is Bos Makelaars actief?

+

Bos Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bos Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 347.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wormerveer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wormerveer en vergelijkbaar is aan Bos Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!