Op zoek naar een verkoopmakelaar in Rotterdam, maar wil je eerst vergelijken?

Doe de gratis check, geef je voorkeuren op en kom in contact met de beste verkoopmakelaars voor jou

Doe de check in 1 minuut via Juiste makelaar
Huizen vector Huizen vector

Verkoopmakelaar nodig in Rotterdam?

Bij de verkoop van je huis ben je op zoek naar de beste verkoopmakelaar in Rotterdam. Omdat er in Rotterdam honderden verkoopmakelaars zijn is de vraag, hoe kan je de beste verkoopmakelaar vinden in Rotterdam? Om deze reden helpen wij om de keuze eenvoudiger te maken. Bij Juiste Makelaar vergelijken wij verkoopmakelaars in Rotterdam op basis van jouw voorkeuren. Het is tenslotte een belangrijke keuze welke verkoopmakelaar je kiest, omdat de makelaar verantwoordelijk is voor de verkoop van je huis.

Bij Juiste Makelaar vul je als eerste de check hierboven in. Daarna vergelijken wij de beste verkoopmakelaars in Rotterdam voor jou. Vervolgens ontvang je een e-mail met de geselecteerde verkoopmakelaars. Om de beste verkoopmakelaar voor jou te kiezen, nemen deze verkoopmakelaars contact met je op. Het is mogelijk om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken met deze geselecteerde verkoopmakelaars te maken. Tot slot is de keuze om de verkoopmakelaar te kiezen aan jou.

Verkoopmakelaar kiezen in Rotterdam

In ieder stadsdeel in Rotterdam hebben wij de beste verkoopmakelaar voor jou beschikbaar. Juiste Makelaar maakt het makkelijker om de beste verkoopmakelaar te kiezen doordat wij gebruik maken van ons vooraf bepaalde selectieproces. Hierdoor hoef je niet alle verkoopmakelaars in Rotterdam langs te gaan om de beste verkoopmakelaar voor jou te vinden.

Wat doet Juiste Makelaar voor jou?

Wij maken de keuze voor om een verkoopmakelaar te kiezen makkelijker. Aan de hand van ons vooraf bepaalde selectieproces selecteren wij een aantal verkoopmakelaars die het beste bij jou passen. Omdat deze geselecteerde verkoopmakelaars allen ervaring hebben met het verkopen van huizen in jou buurt in Rotterdam, is de kans op een succesvolle verkoop zeer hoog. Daarnaast bespaar je veel tijd, omdat Juiste Makelaar een deel van het werk uit handen neemt. Wij houden rekening met aspecten die essentieel zijn bij het kiezen van de beste verkoopmakelaar voor jou. Een aantal belangrijke aspecten die wij meenemen zijn:

 • Wij werken uitsluitend met verkoopmakelaars die zijn aangesloten bij een van de drie brancheverenigingen: de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM)VBO Makelaarsof VastgoedPro.
 • De geselecteerde verkoopmakelaars hebben allen ervaring in jouw buurt in Rotterdam.
 • De aangesloten verkoopmakelaarskantoren zijn individueel geverifieerd door een medewerker van Juiste Makelaar.

Kosten van een verkoopmakelaar

 

De kosten van verschillende verkoopmakelaars lopen sterk uiteen. Maar op welke aspecten moet je letten tijdens het vergelijken van verschillende verkoopmakelaars in Rotterdam? Hier benoemen wij een aantal punten waarmee je de kosten van verschillende verkoopmakelaars met elkaar kan vergelijken.

 • Allereerst wat is het verkooppercentage wat de verkoopmakelaar vraagt?
 • Wat krijg je voor deze prijs? Controleer of er bijkomende kosten zijn zoals bij een Open-Huis, milieu-informatie, brochures, advertentiekosten of een bouwkundig rapport.
 • Wanneer moet je betalen? Het verschilt per verkoopmakelaar wanneer je moet betalen. Het kan voorkomen dat je al gedurende het verkoopproces een percentage moet betalen. Ga na wat je betaalt op het moment dat de verkoop is afgerond of wanneer het niet lukt.
 • Is het bedrag inclusief of exclusief btw, dit kan verschillen per verkoopmakelaar. Wees dus zeker dat je dezelfde kosten vergelijkt.
 • Zijn er intrekkingskosten die je moet betalen wanneer je het huis uit de verkoop laat halen?

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

 • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
 • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
 • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier