Op zoek naar de beste verkoopmakelaar in Pathmos? Vergelijk hier verkoopmakelaars.

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Pathmos

Doe de check in 1 minuut via Juiste makelaar
Huizen vector Huizen vector

De beste makelaar in Pathmos

Als je jouw huis wilt verkopen ben je natuurlijk op zoek naar de beste makelaar in Pathmos. In Enschede zijn er meerdere makelaars actief die in de buurt Pathmos huizen verkopen. Om deze reden is het belangrijk om een goede makelaar te vinden die kan helpen bij de verkoop van jouw woning die aansluit bij jouw wensen.

 

Huizen in Pathmos

De buurt Pathmos ligt in Enschede en telt 2060 inwoners. Daarmee is het een redelijk kleine wijk in Enschede. Pathmos heeft relatief veel huurwoningen, namelijk 849. Er zijn 155 koopwoningen in deze buurt. De gemiddelde woningwaarde in 2020 was €144.000,-, wat onder het landelijk gemiddelde ligt. In Pathmos zijn de meeste woningen gemiddeld 107m2. Een vierkante meter is €1345,- waard. Hiernaast zijn de meeste woningen tussen 1965 en 1975 gebouwd in Pathmos. 

 

Hoeveel kost een makelaar in Pathmos?

Er zijn meerdere makelaars actief in Pathmos die vaak in prijzen verschillen. makelaars maken meestal gebruik van courtages om de kosten te berekenen. Soms kun je ook een vaste prijs afspreken.

Een makelaar in Pathmos kost geld. Het is daarom logisch dat je je afvraagt of je wel wil samenwerken. Wij hebben berekend hoeveel een makelaar ongeveer zal gaan kosten als je je huis verkoopt in Pathmos.

In Pathmos hebben de huizen een gemiddelde woningwaarde van €144.000,-. De gemiddelde courtage van makelaars in Nederland is 1,38%. De samenwerking met een verkoopmakelaar zou je ongeveer €1987,- kosten.

 

Er zijn dus kosten verbonden aan een makelaar in Pathmos. Echter kan dit je ook geld besparen. Verkoopmakelaars zijn bekend met de huizen in Pathmos en weten hoeveel vraag er naar is. Ze kunnen hierdoor een goede vraagprijs opstellen, waardoor je voorkomt dat je te weinig voor je huis krijgt. De kosten van een verkoopmakelaar kunnen hierdoor al snel terugverdient zijn.

Makelaars vergelijken in Pathmos

In de gemeente Enschede zijn er meerdere makelaars actief die helpen bij het verkopen van je huis in Pathmos. Het vergelijken kan erg lastig zijn, want er zijn veel elementen waar je op moet letten en die jouw voorkeur hebben. Veel mensen letten vooral op de courtages, terwijl dit niet het belangrijkste is van een verkoopmakelaar. Het vergelijken van verkoopmakelaars kan daarom lastig zijn.

Gebruik deze tool om verkoopmakelaars te vergelijken.

Hoe vind ik de beste makelaar in Pathmos?

Op het moment dat je verkoopmakelaars gaat vergelijken, zal je merken dat de makelaars verschillen op meerdere vlakken. Veel mensen maken de fout om alleen maar te kijken naar de courtage van de makelaar. Echter is dat niet het enige wat belangrijk is.

Wij van JuisteMakelaar zijn specialisten in het vergelijken van makelaars door heel Nederland. Als jij je voorkeuren invult in onze tool, kunnen wij de beste makelaars selecteren die bij jou past in Pathmos. Onze selectie wordt gebaseerd op meerdere variabelen.

 

Variabelen waar rekening mee wordt gehouden.

  1. De gemiddelde verkoopprijzen in Pathmos

Per buurt zijn de verkoopprijzen verschillend. De verkoopmakelaar in Pathmos weet wat de huizen waard zijn en of het binnen jouw budget valt. 

      2. Courtage van de makelaar

Wij houden rekening met de courtage die de verkoopmakelaars hanteren. Hierdoor kunnen we de beste makelaars selecteren die binnen jouw budget zullen vallen

      3. De verkooptijd

Indien je op korte termijn je huis wil verkopen, dan selecteren wij verkoopmakelaars die een relatief korte verkooptijd hebben.

      4. De beoordeling van de makelaar

Bij de selectie houden we rekening met de beoordelingen die de verkoopmakelaars ontvangen. Hierdoor zullen de verkoopmakelaars die geselecteerd zijn diensten leveren met kwaliteit.

      5. Jouw voorkeuren

We houden rekening met jouw voorkeuren. Hierdoor kunnen we de meest geschikte verkoopmakelaars selecteren.

Ten slotte houden we met nog meer factoren rekening. Op basis hiervan vinden we geheid de beste verkoopmakelaar in Pathmos.

Gebruik deze tool om verkoopmakelaars te vergelijken.

 

Voordelen van een makelaar In Pathmos

 

  1. Je bespaart geld

Wanneer je jouw huis gaat verkopen wil je daar natuurlijk genoeg geld voor krijgen. Echter vinden veel mensen het onderhandelen niet fijn. Een makelaar helpt u bij het onderhandelen en zorgt ervoor dat je het maximale uit je woning haalt.

      2. Jouw kansen op een potentiële koper worden groter

Verkoopmakelaars bezitten over het gehele huizenaanbod. Ze sturen dit huizenaanbod door naar mensen die op zoek zijn naar een woning in Pathmos. Dit vergemakkelijkt het vinden van een koper en zal er ook voor zorgen dat het verkoopproces sneller verloopt.

 

       3. Geen papierwerk

Indien je gaat samenwerken met een makelaar, wordt het administratiewerk uit handen genomen. Makelaars kennen alle regels en zorgen dat het naar wens verloopt. Dit scheelt veel tijd en energie.

 

      4. Professionaliteit

 Het verkopen van een huis kan gecompliceerd zijn. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. Makelaars in Pathmos zijn dagelijks bezig met dit proces. Ze houden rekening met alle regels in Pathmos en kennen de dynamiek van de buurt. Hierdoor zie je geen dingen over het hoofd en zal het verkopen van je huis in Pathmos goed verlopen.

 

Als je meer wil lezen over de taken van een aankoopmakelaar, klik dan hier.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 24 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL