Top 10 meest verkopende makelaars van Rotterdam

Gratis de top makelaars van Rotterdam vergelijken bij Juiste Makelaar

Doe de check in 1 minuut via Juiste makelaar
Huizen vector Huizen vector

Makelaars in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een makelaar om je huis te verkopen en je weet niet wie de juiste makelaar is want overal in Rotterdam zijn ze wel te vinden en iedereen kent wel een geschikte makelaar die je moet nemen. Dan kan het handig zijn om makelaars met elkaar te vergelijken, zodat je het best mogelijke resultaat krijgt.

Niet alle makelaars zijn echter even geschikt. Om er zeker van te zijn dat je zo goed mogelijk geadviseerd en geholpen wordt tijdens de verkoop, is het belangrijk om een makelaar te kiezen die past bij al je wensen.

Om erachter te komen welk makelaarskantoor het beste bij je wensen past, moet je ze met elkaar vergelijken. Juiste Makelaar Heeft jarenlange ervaring met het vergelijken van makelaars in Rotterdam. Hierdoor kunnen wij vergelijken en adviseren welk makelaarskantoor het beste bij je wensen past.

Op zoek naar een makelaar in Rotterdam?

Het kan moeilijk zijn om een beslissing te nemen. Er zijn veel makelaars te vinden, en op elke hoek vind je wel een makelaar die kan helpen bij de verkoop. Maar verschillende makelaars zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden: terwijl de een zich richt op de snelheid van de verkoop, probeert de ander de best mogelijke prijs te krijgen. Bij Juiste Makelaar hebben we hieronder op een rijtje gezet welke verkoopmakelaars goed scoren op statistieken in Rotterdam. Het kan essentieel zijn om ze te vergelijk, zo dat je zeker weet wie bij je past!

De top 10 meest verkopende makelaars in Rotterdam

1. Ooms Makelaars

Ooms Makelaars één van de meest gevestigde makelaars van Rotterdam en omstreken, heeft maar liefst 9 vestigingen in en rondom de stad. Ooms Makelaars heeft al bijna 100 jaar als makelaar met huur, koop en nieuwbouw.

Gemiddelde verkoopprijs: -1% Verkooptijd: ⭐⭐

2. MAARTEN Makelaardij

MAARTEN Makelaardij is sinds 2009 actief als makelaar in de omgeving Rotterdam. Zij zijn niet alleen goed in het aan- en-verkopen van woningen, het begon eveneens allemaal met social media inmiddels heeft MAARTEN Makelaardij meer dan tienduizenden volgers op hun kanalen en zijn zij overal te vinden.

Gemiddelde verkoopprijs: 10% Verkooptijd: ⭐⭐⭐

3. Zuidstad Makelaars

Zuidstad Makelaars werken vanuit het kantoor aan de Strevelsweg in Rotterdam, zij zijn dan ook meer dan 40 jaar een expert op het gebied van wonen en kennen Rotterdam als hun broekzak, dit maakt Zuidstad Makelaars een befaamd kantoor in de havenstad van Nederland.

Gemiddelde verkoopprijs: -40% Verkooptijd: ⭐⭐⭐

4. Voorberg NVM Makelaars

Voorberg NVM Makelaar zijn door heel Rotterdam vindbaar als makelaar, maar vooral in de wijken Nesselande en Blijdorp, dit maakt het kantoor een vertrouwde naam in Rotterdam met meer dan 40 jaar ervaring. Leuk feitje is dat alle medewerkers van Voorberg NVM Makelaars zijn geboren en getogen in Rotterdam.

Gemiddelde verkoopprijs: 10% Verkooptijd: ⭐⭐

5. Baljon Makelaars

Baljon Makelaars schrikken niet van miljoenen woningen of het in Hillegersberg Kralingen of een andere Rotterdamse wijk is, zij verkopen de meest interessante huizen van Rotterdam. Dit doen zij sinds 1972, waarbij zij van vele verkopers de verwachtingen overtreffen. Met een bak van ervaring helpt Baljon Makelaars iedereen maar wat graag met de verkoop van een woning.

Gemiddelde verkoopprijs: 75% Verkooptijd: ⭐⭐

6. Corpowonen

Corpowonen is een woningplatform die woningcorporaties in Rotterdam de mogelijkheid geeft om woningen te plaatsen op de site. Hierdoor worden zij als één geheel meegenomen in deze lijst.

Gemiddelde verkoopprijs: -43% Verkooptijd: ⭐⭐⭐⭐

7. Van Herk Makelaardij

Van Herk Makelaardij verkoopt in en buiten Rotterdam, met 9 vestigingen behoren zij tot de grote spelers van de omgeving. Zij hebben dan ook een “Hart voor jouw leefomgeving”, dit maakt dat Van Herk Makelaardij een klimaat neutrale makelaar. Met succes waren zij de eerste makelaar van Nederland die C02-uitstoot compenseert, met erkenning van de Climate Neutral Group.

Gemiddelde verkoopprijs: -12% Verkooptijd: ⭐⭐⭐

8. Woonvisie NVM Makelaars

Woonvisie NVM Makelaars is de makelaar van onder de Maas, zij zijn dan ook bij uitstek de marktleider van Rotterdam Zuid en in specifiek IJsselmonde waar het prachtige kantoor is gevestigd aan de Reyerdijk.

Gemiddelde verkoopprijs: -37% Verkooptijd: ⭐⭐

9. vandeVijver Makelaardij

vandeVijver Makelaardij is met hun kantoor gevestigd in de populaire buurt Blijdorp, sinds 2016 zijn zij erg actief in Rotterdam en helpt Joe van de Vijver je graag verder.

Gemiddelde verkoopprijs: 4% Verkooptijd: ⭐⭐⭐

10. Woonvisie Makelaar

Woonvisie Makelaar de makelaar die handelt uit het perspectief dat zij ook in jouw schoenen hebben gestaan bij het aankopen of verkopen van een woning. Met oorsprong in het Kleiwegwarter en andere buurten in Rotterdam-Noord zoals Blijdorp en Bergpolder, kennen zij elke hoek van de straat.

Gemiddelde verkoopprijs: -10% Verkooptijd: ⭐⭐

Makelaars brancheverenigingen in Rotterdam

De meeste makelaars in Rotterdam zijn aangesloten bij brancheverenigingen De meeste makelaars zijn ook aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), daarna volgen andere verengingen zoals VBO en VatsgoedPro. De meeste makelaars in Rotterdam zijn aangesloten bij de eerste genoemde branchevereniging. Binnen Rotterdam is er zelf de “De Rotterdamse Verenging van Makelaar” dit is een initiatief van genormeerde NVM Makelaarskantoren in Rotterdam. Hier mogen uitsluitend NVM Makelaars zich bij aanmelden.

Makelaars vergelijken

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rotterdam, is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt; er zijn honderden makelaars in Rotterdam. Daarom kan het handig zijn om makelaars te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Bij het vergelijken van makelaars in Rotterdam zijn er veel aspecten om rekening mee te houden: je kunt ze vergelijken op basis van statistieken (bijvoorbeeld het aantal transacties), en je kunt ook een gesprek hebben met een paar op hun kantoor of bij u thuis om te zien of er een klik is.

Makelaars vergelijken bij Juiste Makelaar

Bij Juiste Makelaar vergelijken wij gratis en vrijblijvend makelaars voor je, het is bijna of je aan duizenden vrienden vraagt welke makelaars je moet kiezen en dat zij met twee suggesties komen. Kijk ons filmpje voor meer uitleg:

 

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is een normale courtage van een makelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat kost een aankoopmakelaar?

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

Vergelijk hier